11 oktober Ondernemersontbijt: gedigitaliseerde criminaliteit

Onderstaande uitnodiging hebben we ontvangen van Gemeente Zaanstad:

In heel Nederland is de Week van de Veiligheid in de week van 10 tot en met 16 oktober 2022. Het thema is dit jaar ‘Voorbereid op gedigitaliseerde criminaliteit’.

De gemeente Zaanstad organiseert samen met het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (voorheen Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland) speciaal voor ondernemers
een ondernemersontbijt.

Het ontbijt is op 11 oktober in de foyer van het Zaantheater in Zaandam (Nicolaasstraat 3, Zaandam). Het uitgebreide ontbijt begint om 08:00 uur en duurt tot ongeveer 09.30 uur.

Burgemeester Jan Hamming opent het ontbijt. Pieter Plas, directeur van Beerepoot Automatisering praat u vervolgens tijdens het ontbijt bij over diverse vormen van gedigitaliseerde criminaliteit. Hoe kunt u als ondernemer hiermee geconfronteerd worden en hoe voorkomt u dit? Wij nemen het ontbijt
voor onze rekening.

U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar OOV@zaanstad.nl met vermelding van ‘Ondernemersontbijt’ en met hoeveel personen u aanwezig bent. Heeft u dieetwensen, laat dit dan aan ons weten.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Dave Gronert via 0652361809.

Wij hopen u op 11 oktober te zien!

Vriendelijke groet,
Bas Koops (afdelingshoofd Openbare Orde en Veiligheid van gemeente Zaanstad)
Marco Verschragen (programma manager Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland)

Gemeente Zaanstad
Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland

Share Button