23 april | Gratis Webinar Cybercrime voor ondernemers

Criminelen zitten niet stil, nooit. Het Regionaal Platform Noord-Holland werkt in nauwe samenwerking met de politie en de gemeenten in Noord-Holland samen om ondernemers te informeren op het gebied van en weerbaarder te maken t.o.v. cyber- en ondermijnende criminaliteit. Begin dit jaar werden de eerste masterclasses georganiseerd via gemeenten en ondernemersverenigingen in de verschillende regio’s en het vervolg was al in de maak, ook in de gemeente Zaanstad. Op dit moment werken we samen aan alternatieve oplossingen om ondernemers in de regio te bereiken. 

In crisistijd zien met name cybercriminelen hun kans schoon om ondernemers op te lichten met nepmails, ransomware (gijzelsoftware) en hacks, waarbij misbruik wordt gemaakt van het coronavirus. Juist nu is het belangrijk om extra alert te zijn om te voorkomen dat ook jouw onderneming slachtoffer wordt van cybercrime. Daarom organiseert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in samenwerking met de regionale Platforms Veilig Ondernemen (PVO) een gratis cybercrime webinar voor ondernemers op 23 april.

Programma

14:00 – Opening door Patrick van den Brink, directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
14:05 – Verhaal van een cyberslachtoffer: ‘Hoe ik mijn bedrijf verloor door een cyberhack’
14:15 – Ethisch hacker Laurens Baardman van Computest vertelt: ransomware, phishing, CEO-fraude, de rol van het coronavirus en thuiswerken
14:45 – Vragenronde
15:00 – Afsluiting door regionaal cyberburgemeester Martijn Vroom van de gemeente Krimpen aan den IJssel

Aanmelden kan gratis via onderstaande link. 
https://computest.webinargeek.com/gratis-cybercrime-webinar-voor-ondernemers?cst=ccv-website

Heeft u een vergelijkbare, specifieke behoefte op het gebied van veilig ondernemen? Neemt u dan contact op met het RPCNH via de website.  

Share Button