29 februari Informatiebijeenkomst Thorbeckeweg

Het Projectbureau Thorbeckeweg nodigt ondernemers vanuit het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg – N516 (AVANT) uit om de infobijeenkomst te bezoeken.
 
Wanneer: donderdag 29 februari a.s.
Tijd: 16.00u – 18.00u
Locatie: Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam, Westeinde (Verlengde Stellingweg) 1, 1511 MA Oostzaan

Tijdens deze bijeenkomst wordt je bijgepraat over de huidige ontwikkelingen van het project. Aannemer Boskalis is naast het projectteam van AVANT aanwezig om je te woord te staan en de planning, fasering en ontwerpen te delen. Aanmelden kan vóór donderdag 22 februari a.s. via thorbeckeweg@zaanstad.nl

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website www.thorbeckeweg.nl, de nieuwsbrief, inloopspreekuren en ook via de Projectenapp van Boskalis. Daarnaast vindt het Projectbureau het waardevol om met je in gesprek te gaan en je gerichter te voorzien van informatie via de infobijeenkomst. Voor de laatste ontwikkelingen, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. 

Vragen
Voor vragen kun je terecht bij omgevingsmanager Alexandra de Waard van AVANT via telefoonnummer 06 13967811 of email thorbeckeweg@zaanstad.nl en bij omgevingsmanager Abe Schuring van Boskalis via telefoonnummer 06 50086926 of email thorbeckeweg@boskalis.com.

Share Button