300 euro vergoeding per laadpaal

300 euro vergoeding per laadpaal

Benzineprijzen stijgen enorm. Elektrische voertuigen zie je steeds vaker in het straatbeeld. Handig om een laadpaal voor de deur te hebben. Zowel voor bezoekers als voor je medewerkers. OVZZ heeft de beschikking over een subsidie van 300 euro voor een enkele laadpaal en 600 euro voor een dubbele.

Met een subsidie van Provincie Noord Holland en Gemeente Zaanstad kunnen OVZZ en SAENZ haar leden ondersteunen bij de realisatie van “Laadpunten aan je muur (EV)”.

Het subsidiebedrag  is  € 300,- per enkele laadpaal en € 600,- per dubbele laadpaal. De subsidieregeling is beschikbaar voor bedrijven gevestigd in de deelgebieden Achtersluispolder, Zuiderhout en Westerspoor.

Uiteraard moeten alle aanvragen en de uiteindelijke uitkering volgens zorgvuldige procedures verlopen, waarbij SAENZ en OVZZ je zullen begeleiden. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen je ondersteunen vanaf een eerste verkennend gesprek, het aanvragen van offertes en het indienen van de subsidie aanvraag.

Subsidieaanvragen kunnen tot uiterlijk 1 juli 2022 worden ingediend. Echter betreft het een gesloten subsidiepot waarvoor geldt: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt” en “op = op”.

Dus wees op tijd!

Via deze subsidieregeling kunnen wij je mogelijk het laatste zetje geven om te investeren in elektrische laadpalen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via één van de volgende emailadressen:

 info@ovzz.nl of info@saenz.nu

of bel 06-51489273.

Share Button