50 euro vergoeding per zonnepaneel

50 euro vergoeding per zonnepaneel

Net als in 2022 heeft OVZZ voor leden een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen. Met een subsidie van Provincie Noord Holland en Gemeente Zaanstad kunnen OVZZ en SAENZ haar leden ondersteunen bij de realisatie van “Zon op je dak (PV)”.

Het subsidiebedrag  is € 50,- per zonnepaneel. De subsidieregeling is beschikbaar voor bedrijven gevestigd in de deelgebieden Achtersluispolder en Westerspoor.

Uiteraard moeten alle aanvragen en de uiteindelijke uitkering volgens zorgvuldige procedures verlopen, waarbij SAENZ en OVZZ je zullen begeleiden. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen je ondersteunen vanaf een eerste verkennend gesprek, het aanvragen van offertes en het indienen van de subsidie aanvraag.

Subsidieaanvragen kunnen tot uiterlijk 1 juli 2023 worden ingediend. Echter betreft het een gesloten subsidiepot waarvoor geldt: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt” en “op = op”.

Dus wees op tijd!

Via deze subsidieregeling kunnen wij je mogelijk het laatste zetje geven om te investeren in zonnepanelen en/of elektrische laadpalen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via één van de volgende emailadressen:

info@ovzz.nl of info@saenz.nu

Of bel 06-51489273

Share Button