ARTZAANSTAD: BE SMART RENT ART

Allereerst wensen wij jou als lid van OVZZ een fijn en succesvol 2021. Om je jaar goed te laten beginnen hebben wij van Artzaanstad een verhaaltje te vertellen. Natuurlijk verwerken we hierin een leuke aanbieding. Laat je iets van je horen?

===

Waarom Artzaanstad? Wij zijn zowel galerie als kunstuitleen met een enorme liefde voor kunst. Door met ons samen te werken verbind je je aan een stichting zonder winstoogmerk met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo ondersteunen we kunstenaars en maken we educatieve kunstprojecten voor scholen.

===

Kies je voor het huren van kunst bij ons dan krijg je als nieuwe klant bij het afsluiten van een jaarcontract de eerste drie maanden helemaal gratis. Wij, het team van Artzaanstad, helpen je graag met het kiezen van een leuke en mooie kunstcollectie.

===

Maar, wat doet dat dan, kunst? Een leuk, mooi of spannend kunstwerk zorgt voor sfeer en uitstraling in je bedrijf. Met kunst kun je aan je klanten laten zien waar jij met je bedrijf voor staat. Ook voor medewerkers is een fijne en inspirerende werkomgeving belangrijk.

Kunst geeft ziel in de ruimte, met wetenschappelijk bewezen gevolgen; het verbetert sociale cohesi, brengt het gesprek op gang, zet mensen aan het denken, geeft gevoel van “ik doe er toe”, maakt onderscheidend, maakt iedereen welkom, ruimtes zijn mooier en worden meer gewaardeerd, kunst zorgt voor een fijne sfeer en uitstraling, het werkt inspirerend en stimuleert creatieve gedachten, verhoogd de productiviteit; verlaagd ziekteverzuim. Door kunst voelen mensen zich welkom, belangrijk en gewaardeerd!

Contact? info@artzaanstad.nl

artzaanstad.nl

Share Button