ATN en Zaandelta – Uw partner in veiligheid

 

Natuurlijk heeft u als ondernemer actie ondernomen uw bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak en criminaliteit. Beveiliging en veiligheid is een gemeengoed: wanneer er in de omgeving van uw onderneming geen goede veiligheidsvoorzieningen zijn loopt u meer kans slachtoffer te worden van criminaliteit. Een groot aantal mede-ondernemers van Zaandelta neemt daarom deel aan de Collectieve Beveiliging. Investeert u ook in een veilige toekomst?

U naar huis, wij aan de slag!

ATN is verantwoordelijk voor de Collectieve beveiliging van industriegebied Zaandelta. Op het industriegebied rijdt een surveillanceauto die toeziet op uw veiligheid. De voordelen die deelname aan collectieve beveiliging met zich meebrengt zijn eindeloos. Niet alleen is er dankzij de collectieve voorziening gedurende de avond/nachtelijke uren een bewakingsauto aanwezig, ook is er , ten gevolge van deze aanwezigheid, bij alarmmelding een minimale aanrijtijd van slechts enkele minuten. Om ons bereik en draagkracht te maximaliseren ontvangt u als deelnemer van Zaandelta Business Network een korting op uw deelnamekosten. Zo kunt u direct, tegen een minimale vergoeding, deelnemen. Wilt u hiervan profiteren? Meld u dan direct aan voor onze collectieve dienstverlening.

Het voordeel van alles onder één

Naast bewakingsdiensten biedt ATN een ruim scala aan beveiligingsdiensten zoals het plaatsen en onderhouden van inbraak-, brand-, camera en toegangscontrolesystemen. ATN kan zorgdragen voor de doormelding van uw alarminstallatie en heeft een eigen Video Alarm Centrale die o.a. gebruikt wordt voor videosurveillance. Door de lijnen kort te houden en een alomvattend portfolio aan dienstverlening aan te bieden dragen wij zorg voor een optimale beveiliging waarbij snel en adequaat, in het belang van uw organisatie, wordt gehandeld.

Wilt u zich ook aansluiten op het collectief of heeft u interesse? Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze dienstverlening of heeft u behoefte aan een veiligheidsanalyse door één van onze beveiligingsadviseurs? Voor aanmelding en/of vrijblijvende informatie neemt u contact op met onze Regio Manager Monika Bauer, via 075 640 66 60 of monika.bauer@atn.nl.

Meer informatie over ATN vindt u hier.

Share Button