Besparen op energie? CO2 Café 29 september of 8 oktober 16.30 uur

Ook aan de slag met verduurzaming? En daardoor besparen op uw energierekening?

Meld u dan aan voor het CO₂ Café op dinsdag 29 september of donderdag 8 oktober om 16.30 uur bij Rutte Groep in de Achtersluispolder.  Wij hebben een aantrekkelijk aanbod voor u als ondernemer.

Ons aanbod
Het midden- en kleinbedrijf kan veel energie besparen en veel energie duurzaam opwekken. Daarom bieden OVZZ & Green Business Club Zaanstad u een scan aan, uitgevoerd door de experts van adviesbureau Klimaatroute. Met de energiescan brengen zij in kaart waar u in uw bedrijf energie kunt besparen. Daarna kunt u zich in ieder geval één jaar zonder verdere kosten laten begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om de besparingsmaatregelen, het beoordelen van de offertes of financieel advies over de investering in energiebesparing. Deelnemers aan het CO₂ Café ontvangen een aanzienlijke korting op het afnemen van de energiescan, mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Resultaat verzekerd: uit de eerder uitgevoerde MKB energiescans blijkt dat deze ondernemers binnen drie jaar meer dan 30% op hun energiekosten hebben bespaard.

Aanmelden? Kom naar het CO₂ Café op 29 september of 8 oktober!

U kunt zich aanmelden door een mail te versturen naar anne@greenbusinessclub.nl.
Tijdens het CO₂ Café krijgt u meer uitleg over de werkwijze, (toekomstige) wetgeving, en hoort u welke kansen er nog meer zijn.

Graag tot ziens bij het CO₂ Café!

Gerrit Aafjes, OVZZ

Ruben Uitendaal; Green Business Club Zaanstad

NB: ivm Covid-19 en de bijbehorende richtlijnen kunnen we slechts een beperkt aantal ondernemers per sessie ontvangen. Dus meld u snel aan!

Wat is de Green Business Club?

Green Business Club Zaanstad is onderdeel van een landelijke impactorganisatie, voor en door ondernemers, die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van gezamenlijke duurzame projecten. In Zaanstad zijn we o.a. actief op het gebeid van energietransitie, mobiliteit en circulariteit. Dit doen we door projecten op te pakken en bedrijven in de actiestand te krijgen.

Voor meer informatie: www.greenbusinessclub.nl/zaanstad

Hoe werkt Klimaatroute?

Het adviesbureau Klimaatroute maakt een scan van uw bedrijf. Dit wordt gedaan door ervaren adviseurs. Van deze scan ontvangt u een digitaal rapport en binnen 2 weken volgt een persoonlijk adviserend gesprek. Wilt u daarna aan de slag met de uitkomsten van de scan, leveranciers selecteren, offertes opvragen of begeleiding naar een meer energie-efficiënt bedrijf? Dan kan Klimaatroute u daarover vrijblijvend en kosteloos adviseren. Ook over de fiscale en financiële mogelijkheden en subsidies kunnen zij u meer vertellen.

Green Business Club Zaanstad zorgt ervoor dat lokale Zaanse leveranciers en begeleiding paraat staan om te helpen en verder te ontzorgen.

 

Share Button
CategorieënGBC