BIA/Zaandelta wordt OVZZ

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie van BIA/Zaandelta op donderdag 16 januari jl. is de nieuwe naam gelanceerd van de fusievereniging; Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, kortweg OVZZ.

Onder luid gejuich trokken Herm Nieste, Rob Smits en wethouder Hans Krieger bovenaan de bekende rode trap van het Zuiderzeecollege aan het koord om de naam te onthullen. Een groot spandoek ontvouwde zich met daarop de nieuwe naam. Met de nieuwe naam Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, kortweg OVZZ, luidt de vereniging een nieuw tijdperk in. Krachtig naar de omgeving en stakeholders, duidelijk naar en voor de leden, dat is waar OVZZ voor staat.

Zuiderzeecollege
Studenten van het Zuiderzeecollege hebben de middag en avond zeer goed begeleid bij zaken als parkeren, catering en ontvangst. Mia de Graaf, afdelingsleider beroepsgericht op het Zuiderzeecollege, benadrukt in de presentatie het belang van de koppeling van de studenten aan de praktijk en de positieve benadering.

Stichting Leergeld Zaanstad ontvangt cheque
Wethouder Krieger sprak namens gemeente Zaanstad de aanwezigen toe en benadrukte het belang van samenwerking op alle vlakken. Daarnaast reikte hij namens OVZZ de nieuwjaarscheque uit aan Marten van der Tuijl, vice-voorzitter van Stichting Leergeld Zaanstad. Deze stichting maakt het onder andere mogelijk dat kinderen uit minima-gezinnen mee kunnen op schoolreisje, gebruik kunnen maken van laptops en op de fiets naar de sportclub kunnen.

 

Share Button