Angela Kwakkel


Heb je stress?
Heb je rugklachten?
Heb je slaapproblemen?
Moet je om de zoveel meter stilstaan bij lopen?
Wiebelen je benen tijdens het slapen?
Ben je zwanger?
Heb je sportklachten?

Reflexologie; is de wetenschap van het voelen van reflexen en het bewust aftasten en bewerken van reflexgebieden op voeten, handen en oor In de praktijk betekent dit dat de cliënt het volgende kan ervaren in onwillekeurige volgorde en ongeacht de klacht:
A. doorbloeding verbeteren
B. zenuwgeleiding verbeteren
C. ontspanning bevorderen

Vanuit de filosofie dat de mens in dynamische balans is, wanneer de mens plezier heeft in wat het doet en kan blijven doen in goede vitale gezondheid. Bij veel mensen is de dynamische balans zoek, waardoor allerhande kleine, soms onverklaarbare, fysieke of mentale klachten het leven ongemak bezorgen. Als er dan geen bevredigende oplossing voor wordt gevonden, de klachten soms uitgroeien naar ergere, soms zelfs chronische klachten, die nog erger worden zolang de werkelijke oorzaak niet wordt gevonden en adequaat wordt verholpen.

YinYangela kan, met behulp van beproefde Oosterse en Westerse technieken, helpen de wortel aan te pakken, het evenwicht te herstellen en de dynamische balans te behouden. Praktiserend op bijna elke gewenste locatie.


Contactpersoon: mevrouw Angela Kwakkel

Vestigingsadres:
Kleine Tocht 7
1507 CB Zaandam

Telefoon: 06-46800959

Bezoek website