Autobedrijf Peter Ursem Zaandam | Mitsubishi Dealer


Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is’

Autobedrijf Peter Ursem is opgericht in 1991. Begonnen met 1 Mitsubishi-vestiging in Zwaag. Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in de Kop van Noord-Holland. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en ons merk.

Hoogste score klantentevredenheid

Uw mening telt! Natuurlijk kunnen wij hoog opgeven over onze service, kennis en kunde. Maar veel belangrijker voor u is te weten wat onze klanten daarvan vinden. Wij streven iedere dag naar de hoogste klanttevredenheidsscore. Een tevreden klant komt immers ook graag bij ons terug. Het belangrijkste wat wij namelijk aan u willen bieden is onbezorgde en plezierige mobiliteit.

Grote kennis hybride en elektrische auto’s

De verkoop en ontwikkelingen van hybride en elektrische auto’s worden steeds belangrijker. Als een van de grootste leveranciers van Europa op dit gebied hebben wij ook specialistische kennis in huis voor reparatie en onderhoud. Maar ook van de allernieuwste ontwikkeling op dit gebied. Tevens mogen wij, als een van de weinige Accurepair centers in Europa, accureparaties uitvoeren aan elektrische auto’s.

Voor onbezorgde mobiliteit

Onbezorgde mobiliteit betekent ook dat u voor al uw autozaken bij ons terecht kunt. Autobedrijf Peter Ursem is Erkend Duurzaam gecertificeerd en verzorgt naast onderhoud en reparatie ook het herstellen en repareren van schade binnen ons eigen moderne schadeherstelbedrijf. Natuurlijk regelen wij ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappijen en dat scheelt u tijd en ongemak. U weer snel op de weg helpen is voor ons het enige dat telt.


Contactpersoon: De heer A. Öztürk

Vestigingsadres:
Kleine Tocht 20-21
1507 CB Zaandam

Telefoon: 075 6701551

Bezoek website