Baars & Bloemhoff


Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Het distributiecentrum zit op de Achtersluispolder, Rijshoutweg 8 -12. Op deze locatie van ca 35.000m2 zijn onze belangrijkste activiteiten, de op-, en overslag van voornamelijk decoratieve platen. Zo’n 200.000 platen op voorraad, ca 4000 artikelen. Dagelijks worden er tussen de 16 en 18 vrachtwagens geladen om naar onze klanten te brengen. De planning van de orders en klantenservice verzorgen we ook in Zaandam. Eenzelfde hoeveelheid vrachtwagens levert de goederen over de weg aan in Zaandam.

Met ca 30 vaste en 10 flexkrachten verzorgen wij in een 24-uurs operatie alle orderafhandeling.


Contactpersoon: Bas Schipper

Vestigingsadres:
Rijshoutweg 12
1505 HL Zaandam

Telefoon: 020 581 5800

Bezoek website