Bakkerij Landsaat


Banketbakkerij Landsaat bestaat al 113 jaar en staat bekend om haar ambachtelijke gebak, slagroompunten, mergpijpen en marsepeintaart. We bereiden onze producten dagelijks vers met veel zorg en liefde.

De oude familiereceptuur wordt nog steeds geëerd, maar naar de wensen nu wordt ook geluisterd. Zo werken we alleen met de allerbeste ingrediënten en maken we onze marsepein net wat minder zoet zodat deze heerlijk smaakt, ook voor de wat minder grote zoetekauw. Daarnaast bereiden we al onze gebaksspecialiteiten op ambachtelijke wijze met natuurlijk ingrediënten. De banketbakkers van Banketbakkerij Landsaat bereiden ons assortiment iedere dag met veel plezier en liefde vers klaar in onze banketbakkerij in Zaandam.

Anno 2021 wordt de banketbakkerij voorgezet door de familie Landsaat. We werken iedere dag volgens het familiereceptuur in onze nieuwe moderne banketbakkerij op de Penningweg 103 op het industrieterrein Westerspoor in Zaandam. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste apparatuur en onze banketbakkers werken alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die je van ons bent gewend. Bij de banketbakkerij is een afhaalpunt gevestigd, waar je elke dag vers gebak kunt afhalen. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, uiteraard is dit wel mogelijk direct via onze website. Daarnaast verwelkomen we je graag in onze vernieuwde winkel op de Vrieschgroenstraat 3B in Zaandam. Hier kun je ook genieten van een kopje koffie met gebak in onze tearoom.

Wilt je ons assortiment bekijken en direct een bestelling plaatsen? Bestel online of neem contact met ons op.

 


Contactpersoon: Jaap Landsaat

Vestigingsadres:
Penningweg 103
1507 DG Zaandam

Telefoon: 075 – 616 46 05

Bezoek website