De Roeck Recycling


inkoop en verkoop
Wij houden ons bezig met inkoop en verkoop van alle soorten ferro- en non-ferro metalen, houten pallets en ander te recyclen afval. Onze inkoopafdeling is er voor zowel bedrijven als particulieren. Verkoop geschiedt hoofdzakelijk aan verwerkers en exporteurs.

industriële sloopwerken
Desgewenst kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van gecertificeerde onderaannemers. Wij slopen constructies en machines zowel op ons terrein als op locatie. Indien u sloop- en/of demontagewerkzaamheden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

transport en containerplaatsing
Voor onze werkzaamheden hebben wij 4 vracht/containerwagens met laadkraan en poliepgrijper tot onze beschikking. Wij hebben alle soorten en maten containers van 5 m³ tot 40 m³. Deze kunnen indien van toepassing gratis geplaatst worden. Voor kleinere bedrijven die geen plaats hebben voor grote containers bieden wij containers aan met een inhoud van 1 m³, eventueel met zwenkwielen, die geschikt zijn voor heftruckgebruik.

sorteren en verwerken
Ook het sorteren en verwerken van diverse soorten metaalafval behoort tot onze werkzaamheden. Sorteren van metalen gebeurt op ons bedrijf in Zaandam. Dit is nodig i.v.m. toekomstige levering.
 
Uw medewerking aan de afvalscheiding blijft belangrijk. Veel afval bevat waardevolle materialen. Door afval apart in te leveren, blijven deze materialen in gebruik, en zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig.

Contactpersoon: de heer R. Stokhof

Vestigingsadres:
Kruisbaken 14
1505 HS Zaandam

Telefoon: 075 635 7454

Bezoek website