Euromaster Zaandam


Wij heten je graag welkom bij onze garage : Euromaster Zaandam

Garage in Zaandam
Op zoek naar de beste garage in Zaandam om je auto in goede conditie te houden? Dan ben je bij Euromaster Zaandam aan het juiste adres. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.

Autobanden in Zaandam
Rijd veilig en comfortabel duizenden kilometers door heel Nederland. Met onze talloze topmerken autobanden ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgt professionele montage en het balanceren van de autobanden voor een goede wegligging en minder verbruik.

In ons assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden als all season banden van merken zoals Michelin, Continental en Vredestein. Ben je op zoek naar meer betaalbare budgetbanden, dan kun je bij Euromaster Zaandam terecht voor merken zoals HIFLY, Maxxis en Tigar.

Airco service in Zaandam
Wil jij niet rijden in een warme en klamme auto of van die muffe geur uit de airconditioning af? Voorkom onaangename bacteriën en schimmels door tijdig onderhoud en boek een servicebeurt voor de auto airco bij Euromaster Zaandam.

Uitlijnen in Zaandam
De wielen van je auto staan onder een bepaalde hoek onder je auto. Hierin kunnen afwijkingen ontstaan door bijvoorbeeld een stoeprand te raken of door een gat in de weg te rijden. Een verkeerde uitlijning zorgt voor onregelmatige slijtage van je banden, slijtage van mechanische onderdelen en een hoger brandstofverbruik. Door je auto uit te lijnen corrigeren we de afwijking en zorgen we ervoor dat jij weer veilig en comfortabel de weg op kunt.


Contactpersoon: De heer D. Touw

Vestigingsadres:
Sluispolderweg 4g
1505 HK Zaandam

Postadres:
Postbus 169

Telefoon: 075 635 31 21
Fax: 075 635 04 75

Bezoek website