Fiege


De FIEGE Group – is een toonaangevend Europees logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in efficiënte supply chain-oplossingen. Met meer dan 15.000 werknemers verspreid over 150 locaties en met klanten in voornamelijk Europa, India en China, opereert FIEGE op internationale schaal.

Sinds de oprichting in 1873 door Joan Joseph Fiege, heeft de Fiege familie het bedrijf aangestuurd. Op dit moment staat de vijfde generatie aan het roer. De neven Jens en Felix Fiege zijn lid van de zeskoppige Raad van Bestuur en leiden de onderneming als tweeledige leider. Alfred Messink, Peter Scherbel, Dr. Stefan Thies en Martin Rademaker vormen samen met Jens Fiege en Felix Fiege, de twee CEO’s, de Raad van Bestuur van Fiege.

FIEGE wordt gezien als een pionier op het gebied van contractlogistiek en heeft zich sinds haar oprichting steeds verder ontwikkeld van een transportbedrijf naar een wereldwijd-opererende full-service logistiek dienstverlener. FIEGE opereert als familiebedrijf met de innovatieve kracht van een dynamische multinational.

FIEGE houdt zich bezig met de kernsectoren Fashion, Healthcare, Industrie, Consumenten Goederen, Banden, Media & Mail en Multi-Channel-Retail. Wij ontwikkelen geïntegreerde oplossingen voor onze klanten op het gebied van e-commerce, transport, zee- en luchtvracht, douane-inklaring, warehousing, (pakket)leveringen en vastgoedmanagement.


Contactpersoon: de heer C. Foeldes

Vestigingsadres:
Daalderweg 1
1507 DS Zaandam

Telefoon: 075 6501660

Bezoek website