Van de Stadt Houtimport


Van de Stadt Houtimport

Van de Stadt Houtimport is al eeuwen specialist in hout. Wij onderscheiden ons door zelfstandig te importeren en te selecteren aan de bron, waardoor kwaliteit voor de klant gegarandeerd is. Ambachtelijkheid en pure liefde voor het vak spelen dan ook een belangrijke rol in ons werk.

Door onze lange handelsgeschiedenis met bosproducten weten wij als geen ander dat de kwaliteit en kwantiteit van de bosproducten die wij importeren ook voor de lange termijn gewaarborgd moet blijven. Vanwege deze reden importeert Van de Stadt alleen maar van betrouwbare en transparante zagerijen. Een vast programmapunt tijdens onze handelsreizen is dan ook een bezoek aan het bos.

Wij richten ons op het oplossen van uw specifieke vraag. Bij ons vindt u kennis van het product, van de markt en een schat aan ervaring.Van de Stadt wil voor elke klant een betrokken en betrouwbare leverancier zijn die toegevoegde waarde kan leveren in het proces. Wij hebben dan ook de kennis in huis om met de klant mee te kunnen denken van A tot Z.

Wij proberen onze klanten met pasklare oplossingen te helpen. In de regel komen klanten met zeer uiteenlopende specifieke vragen. Onze oplossingen zijn gefundeerd en constructief. Wanneer er gevraagd wordt om een uitgewerkte matenlijst met exacte hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de hele order inclusief het uitwerken en eventueel herzagen. Met doorgaans 40 houtsoorten op voorraad, kunt u altijd bij ons terecht voor uw partijen, bundels en bestekken.


Contactpersoon: de heer Eric Boogaerdt

Vestigingsadres:
Rijshoutweg 31
1505 HL Zaandam

Telefoon: 075 655 40 00

Bezoek website