Kuijzer Installatietechniek


Kuijzer installatietechniek is simpelweg dé full-service elektrotechnische partner voor bouwprofessionals. Wij leveren en installeren elektrotechnische projecten, van planning tot turn-key oplevering. U bent bij Kuijzer installatietechniek altijd verzekerd van uitstekende service, hoogwaardige materialen en professioneel advies; van start tot oplevering.

Bij Kuijzer Installatietechniek draait alles om de klant. Door goed te luisteren en de vraagstelling te doorgronden, komen wij tot de meest efficiënte oplossing die perfect aansluit bij de gewenste specificaties. Daarnaast weten wij ons dankzij jarenlange ervaring uitstekend te voegen in de bedrijfsprocessen en werkcultuur van onze opdrachtgevers.

Om hoogwaardige (full-)service te waarborgen, hebben wij een uitgebreid personeelsbestand van ervaren, goed opgeleide vakmensen. Gemotiveerde professionals met hart voor het vak en voor de klant. Door regelmatig bij te scholen, volgen we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de voet.

Onze thuisbasis is gevestigd in Zaandam. Hiervandaan bedienen wij klanten in heel Nederland, met de nadruk op de innovatieve bouw regio’s van Amsterdam en de Zaanstreek. Kortom, we doen er alles aan om de wensen van onze klanten met topkwaliteit maatwerk te overtreffen.

Wilt u meer informatie of zoekt u advies? Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@kuijzer.nl.


Contactpersoon: De heer D. Hofman

Vestigingsadres:
Pieter Lieftinckweg 12
1505 HX Zaandam

Telefoon: 075 6125116

Bezoek website