S.K.O. Transport


Onze reis in de transportwereld begon in het jaar 2009 in de stadsregio van Amsterdam. Begonnen met slechts één bus voor één opdrachtgever zijn wij in jaren uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 50 wagens! Wij zijn al rijdend actief in heel Europa.
 
Wij merken dat de Transportsector een sector is waar de kwaliteit van verzending, flexibiliteit en time-management belangrijke kernwaarden zijn. Deze kernwaarden zijn voor ons dan ook als vanzelfsprekend!
 
Ons onderscheidend vermogen is het aanbieden van op maat geleverde transport service. Wij hebben een gevarieerd wagenpark, zodat wij talloze verschillende transporten voor u kunnen uitvoeren. Dankzij onze flexibiliteit zullen we altijd een passende oplossing hebben voor het vervoeren van uw goederen. Voor ons is echt niets te gek!
 
We streven naar 100% klant tevredenheid en een lange termijn samenwerkingen. Wij doen dit door het geven van een gevoel van persoonlijk aanpak, flexibiliteit en professionaliteit. Deze kwaliteiten zitten in ons bedrijfs-DNA!
 
We komen onze beloften met precisie na. Je zult onze dienstverlening als zeer prettig ervaren. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om uw transport aan ons voor te leggen! 
 

Contactpersoon: de heer Arjan Dekker

Vestigingsadres:
Symon Spiersweg 9
1506 RZ Zaandam

Telefoon: 020 337 8841

Bezoek website