Scheepswerf Vooruit


Reparatie, verbouw, nieuwbouw, onderhoud, verbreden, verlengen of verkorten.
De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn heel divers. Wat ook de bedoeling is met uw schip: Scheepswerf Vooruit heeft er de capaciteiten en het vakmanschap voor in huis. Door training, opleiding en motivatie beschikt de werf over goede scheepbouwers, die zich zowel thuis voelen in de scheepsbouw als in de scheepsreparatie. Om dit allemaal mogelijk te maken, beschikken wij over 12.000 m2 grondoppervlak, waarop de volgende voorzieningen aanwezig zijn:

Helling (26 meter)
Dok ( voor schepen van maximaal 70 meter)
Dok (voor schepen van maximaal 54 meter)
Dok (voor schepen van maximaal 46 meter)
Scheepsbouwhal (30×50 meter)
Bankwerkerij
Afbouwkade (140 meter)
Hijsvermogen (10 ton)

Scheepswerf Vooruit ligt zeer gunstig aan de Voorzaan in Zaandam, op vijfhonderd meter afstand van het Noordzeekanaal, aan diep en open vaarwater. Per schip vanuit IJmuiden of de Amsterdamse Oranjesluizen vaart u in ongeveer één uur naar ons toe. Daarbij is Scheepswerf Vooruit slechts twintig minuten rijden van Schiphol. Een uitgebreide routebeschrijving vind u onder het kopje contact.

Klanten die op de werf aanwezig zijn, kunnen gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo is er een waslokaal met twee douches en een apart damestoilet. Het waslokaal wordt dagelijks schoongemaakt. Wie op zijn of haar schip overnacht, krijgt van ons een sleutel van deze voorziening, zodat u hier op elk moment gebruik van kunt maken. In onze kantine kunt u koffie, thee en meegebrachte etenswaren nuttigen. Vanzelfsprekend zijn al deze faciliteiten gratis.


Contactpersoon: Dhr. R. P. Binnekade

Vestigingsadres:
Zuiddijk 404
1505 HE Zaandam

Telefoon: 075 615 63 58

Bezoek website