Schoehuijs bedrijfswagens & bandenservice


Schoehuijs Bedrijfswagens & Bandenservice: specialist op gebied van APK, Onderhoud & Reparatie en Bandenservice voor trailers, trucks en bestelwagens.

Oprichter Herman Schoehuijs is in 1986 ons bedrijf gestart vanuit zijn liefde voor trailers: het sleutelen aan en vinden van oplossingen om trailers weer in goede conditie te brengen. Het bedrijf is al sinds de oprichting een erkend APK keuringsbedrijf voor niet alleen trailers en laadkleppen maar ook voor trucks en bestelwagens. Enige jaren na de oprichting volgde een logische uitbreiding naar de Bandenservice. Met de intrede van de 2e generatie specialiseerde dit bedrijfsonderdeel zich de afgelopen jaren in de levering, montage en reparaties van vrijwel alle soorten banden, voor o.a. trailers, trucks, bestelwagens en personenwagens maar ook voor grondverzet- en landbouwvoertuigen. Klik hier voor alle soorten banden.

Vandaag de dag is Schoehuijs een familiebedrijf, geleid door 4 familieleden met een no-nonsense mentaliteit. En nog steeds staan dezelfde familiewaarden voorop: betrouwbaar en oplossingsgericht met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Continuïteit van uw transport en uw gemak staan bij Schoehuijs altijd voorop. Ons motto is dan ook: alles in één keer geregeld. Bekijk onze website voor Bedrijfswagens & Bandenservice of kom eens langs voor een gratis advies over de staat van uw banden of het controleren van bandenspanning.

Welkom bij Schoehuijs Bedrijfswagens & Bandenservice.


Contactpersoon: Dhr. Herman Schoehuijs

Vestigingsadres:
Bolbaken 6 - 10
1505 HV Zaandam

Telefoon: 075 - 6351872 bedrijfswagens / 075 - 6143239 bandenservice

Bezoek website