Bijeenkomst 10 november druk bezocht!

Donderdag 10 november hebben we een succesvolle, drukbezochte bijeenkomst georganiseerd. Onderstaand een samenvatting van deze bijeenkomst.

De foto’s van de middag kun je hier vinden. Enkele video’s kun je hier vinden.

Onderstaand de belangrijkste punten nog even op een rij:

  • Bestuurslid Vincent van Vliet heeft een update gegeven over plannen rond de transformatie in de Achtersluispolder. We hebben een enquête opgesteld met belangrijke vragen hieromtrent voor de ondernemers. Mocht je deze nog niet ingevuld hebben, kan dat hier.
  • We zijn weer op de hoogte gebracht over de mogelijkheden en knelpunten op het gebied van duurzaamheid, met name rond de energiecongestie en hoge energietarieven. Daarnaast hebben SAENZ en OVZZ ook in 2023 een subsidie beschikbaar voor laadpalen en zonnepanelen. Wil je hierover meer weten? Neem contact op met Tom Grootjen van SAENZ via dit mailadres of 06-21174930.
  • Fokko Mellema van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing/PVO heeft aangegeven wat ondermijning is en hoe het een bedrijf binnen kan sluipen. Er zijn daarnaast gratis trainingen beschikbaar op meerdere gebieden van veiligheid. Meer informatie kun je hier vinden. 
  • Remie Lutter van de Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland heeft ons bewust gemaakt van de gevaren op het gebied van brandveiligheid. Meer over de risico’s en tips rond het gebruik van opladers en snoeren vind je hier!
  • Bas Husslage heeft verteld dat de Zaanse Uitdaging maatschappelijke organisaties en ondernemers aan elkaar koppelt voor de inzet van materiaal, mankracht en kennis. Ook is een oproep gedaan voor de inzameling van laptops. Meer informatie vind je hier.
  • Gastheer Thrive Academy heeft het officiële gedeelte afgesloten met het benadrukken van het belang fit te zijn in hart, hoofd en leden. Mocht je interesse hebben in het volgen van een programma, kun je hier meer informatie vinden.

Aansluitend lagen er heerlijke broodjes op ons te wachten van Catering Expresse Zaanstreek.

Op donderdag 19 januari hebben we de nieuwjaarsbijeenkomst gepland. Hou de mailbox in de gaten voor meer informatie!

Share Button