Bijeenkomst duurzaamheid 30 mei 2013

verteller

Op 30 mei 2013 organiseerde de werkgroep een duurzaamheid bijeenkomst in het Distributie Centrum van Albert Heijn aan de Hoofdtocht met tips en trucs om uw bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken.

Vooraf gaande vond in het distributie centrum een rondleiding plaats waaraan ongeveer 25 ondernemers deelnamen. Na een woord van welkom door Peter Bottelier ging vestigingsmanager Herman Dupont uitgebreid in op alle vormen van duurzaamheid waar Albert Heijn mee bezig is. Zo wordt led verlichting toegepast, isolatie toegepast bij allerlei gebouwen Michel Mollen van Mercedes Benz Nederland ging uitgebreid in op de innovaties bij lopenMercedes voor het gebruik van duurzame materialen en het energie zuinig rijden.

Gijs van Wijk van de gemeente Zaanstad hield een betoog over allerlei subsidie mogelijkheden en het duurzaamheidsbeleid van Zaanstad. Zo worden alle dienstauto’s op termijn elektrisch en worden op zoveel mogelijk openbare plaatsen oplaadpalen geplaatst waar de auto elektrisch kan worden opgeladen. Tijdens de netwerkborrel konden enkele duurzaamheid stands worden bezocht waar informatie werd gegeven over allerlei mogelijkheden om in een bedrijf duurzaam te kunnen opereren.

Share Button