CO₂ Café op 9 december een gratis energiescan!

Ook aan de slag met verduurzaming? En daardoor besparen op uw energierekening?

Meld u aan voor het CO₂ Café op maandag 9 december  a.s. en ontvang een gratis energiescan t.w.v. € 350,-.

Ons aanbod
Het midden- en kleinbedrijf kan veel energie besparen en veel energie duurzaam opwekken. Daarom biedt Green Business Club Zaanstad u een gratis scan aan, uitgevoerd door de experts van adviesbureau Klimaatroute. Met de energiescan brengen zij in kaart waar u in uw bedrijf energie kunt besparen. Daarna kunt u zich in ieder geval één jaar zonder verdere kosten laten begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om de besparingsmaatregelen, het beoordelen van de offertes of financieel advies over de investering in energiebesparing.

Resultaat verzekerd:
uit de eerder uitgevoerde MKB energiescans blijkt dat deze ondernemers binnen drie jaar meer dan 30% op hun energiekosten hebben bespaard.

Aanmelden? Kom naar het CO₂ Café op 9 december!

U kunt zich aanmelden door een mail te versturen naar jantine@greenbusinessclub.nl.

Tijdens het CO₂ Café krijgt u meer uitleg over de werkwijze, (toekomstige) wetgeving, en hoort u welke kansen er nog meer zijn.

Datum: Maandag 9 december 2019
Tijd: 16.30-18.00 uur
Locatie: Erdi Verkeerstechniek BV, Rechte Tocht 3, Zaandam

Graag tot ziens bij het CO₂ Café!

Ruben Uitendaal; Green Business Club Zaanstad
Erna Hilbers; Gemeente Zaanstad
Rob Smits; Bedrijvenvereniging BIA/Zaandelta 

Wat is de Green Business Club?
Green Business Club Zaanstad is onderdeel van een landelijke impactorganisatie, voor en door ondernemers, die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van gezamenlijke duurzame projecten. In Zaanstad zijn we o.a. actief op het gebeid van energietransitie, mobiliteit en circulariteit. Dit doen we door projecten op te pakken en bedrijven in de actiestand te krijgen.

Voor meer informatie: www.greenbusinessclub.nl/zaanstad

Hoe werkt Klimaatroute?
Het adviesbureau Klimaatroute maakt een scan van uw bedrijf. Dit wordt gedaan door ervaren adviseurs. Van deze scan ontvangt u een digitaal rapport en binnen 2 weken volgt een persoonlijk adviserend gesprek. Wilt u daarna aan de slag met de uitkomsten van de scan, leveranciers selecteren, offertes opvragen of begeleiding naar een meer energie-efficiënt bedrijf? Dan kan Klimaatroute u daarover vrijblijvend en kosteloos adviseren. Ook over de fiscale en financiële mogelijkheden en subsidies kunnen zij u meer vertellen.

Green Business Club Zaanstad zorgt ervoor dat lokale Zaanse leveranciers en begeleiding paraat staan om te helpen en verder te ontzorgen.

Share Button