Doe mee met onderzoek netwerkcongestie!

Bijna elk bedrijf heeft er wel mee te maken; de energiecongestie. Het ’tekort’ van aanbod van electriciteit. OVZZ is met verschillende partners een project en onderzoek gestart om kijken hoe de bedrijven samen het netcongestieprobleem aan kan pakken.

Wat houdt dit in?
Momenteel bevinden we ons in fase 1 van dit project. In deze fase zullen 25 bedrijven op de Achtersluispolder worden bezocht voor een inventarisatie, uitgevoerd door Blocklabel. Tijdens deze inventarisatie bij op locatie vragen we naar de huidige stand van het bedrijfspand, de geplande investeringen in duurzame maatregelen, de oekomstplannen die van invloed zijn op het energiegebruik en de uitdagingen waar je mee kampt. De resultaten van deze intake worden gebruikt om een verduurzamingsadvies op te stellen, te controleren of je voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving en een overzicht te bieden van relevante subsidieprogramma’s momenteel die beschikbaar zijn. Je ontvangt de resultaten van je bedrijf in een rapport, en er zal een bijeenkomst worden georganiseerd waarin een totaaloverzicht van de uitkomsten in het kader van netcongestie en het beoogde vervolg worden besproken. Je wordt hiervoor uitgenodigd.
 
Gratis
Deze inventarisatie is gesubsidieerd en daarom volledig kosteloos voor de ondernemers in de Achtersluispolder. Wij vragen slechts om 1 uur tot 1,5 uur van je tijd.
 
Doe mee!
Wil je weten hoe je het beste kunt verduurzamen én hoe je samen met collega-ondernemingen op de Achtersluispolder het netcongestieprobleem aan kunt pakken? Meld je dan nu aan voor de inventarisatie en laten we samen actie ondernemen…
 
Alternatief
Ben je niet gevestigd op de Achtersluispolder, maar wil je wel meer inzage in hoe je het beste kunt en mogelijk moet verduurzamen? Zaanse bedrijven kunnen tevens gebruik maken van een inventariserende scan van Blocklabel voor het in kaart brengen van hun verduurzamingsproces. Je kunt je daarvoor hier aanmelden.

Dit project is een samenwerking van OVZZ, de gemeente Zaanstad, de Rabobank en de Green Business Club Zaanstad, onder begeleiding van Bedrijventerreinaanpak.nl en fase 1 wordt uitgevoerd door Blocklabel B.V..

Share Button