Doe mee met onderzoek netwerkcongestie Achtersluispolder!

We zoeken nog een aantal ondernemers voor een gratis onderzoek! En ontvang direct een advies en tips voor relevante subsidieprogramma’s. Meld je snel aan!

Bijna elk bedrijf heeft er wel mee te maken; de energiecongestie. De beperking van transport over het net voor zowel aanbod als teruglevering is voor veel bedrijven een flink struikelblok. OVZZ is met verschillende partners een onderzoek gestart om kijken hoe de bedrijven samen het netcongestieprobleem aan kunnen pakken.

Blocklabel
Momenteel bevinden we ons in fase 1 van het project en zijn we op zoek naar bedrijven die mee willen doen met een inventarisatie op locatie. Hier zal ook een advies uitrollen en een overzicht van relevante subsidieprogramma’s. Het bedrijf Blocklabel neemt dat op zich, en zal diverse bedrijven dan ook hiervoor benaderen.
 
Gratis
Deze inventarisatie is gesubsidieerd en daarom volledig kosteloos voor de ondernemers in de Achtersluispolder. Wij vragen slechts om 1 uur tot 1,5 uur van je tijd.
 
Doe mee!
Wil je weten hoe je het beste kunt verduurzamen én hoe je samen met collega-ondernemingen op de Achtersluispolder het netcongestieprobleem aan kunt pakken? Meld je dan nu aan voor de inventarisatie en laten we samen actie ondernemen…
 
Alternatief
Ben je niet gevestigd op de Achtersluispolder, maar wil je wel meer inzage in hoe je het beste kunt en mogelijk moet verduurzamen? Zaanse bedrijven kunnen tevens gebruik maken van een inventariserende scan van Blocklabel voor het in kaart brengen van hun verduurzamingsproces. Je kunt je daarvoor hier aanmelden.
 
Wil je meer weten over het project? Kijk hier of stuur ons een mailtje via info@ovzz.nl.

Dit project is een samenwerking van OVZZ, de gemeente Zaanstad, de Rabobank en de Green Business Club Zaanstad, onder begeleiding van Bedrijventerreinaanpak.nl en fase 1 wordt uitgevoerd door Blocklabel B.V.

Share Button