Donkere dagen offensief

In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek vòòr de feestdagen. Maar laat u ook na de feestdagen niet verrassen!

Het ‘Donkere Dagen Offensief’ is erop gericht om woninginbraken, overvallen op bedrijven en ook straatroven te voorkomen. In de donkere maanden, tussen oktober en april, is elk jaar sprake van een piek van deze delicten. Reden om onder meer intensiever te surveilleren, (preventie)acties te organiseren om deze misdrijven te voorkomen en het contact met geregistreerde veel plegers te handhaven. Ook vraagt de politie u als inwoner om alert te zijn op verdachte situaties.

Het Donkere Dagen Offensief is een initiatief van de politie. En het is erg fijn dat zij in deze donkere dagen extra goed opletten en vaker door uw buurt rijden. Maar we kunnen de politie ook een handje helpen.

Het is fijn als de politie een overval of inbraak kan voorkomen. Maar beter is het nog als de inbrekers weten, dat zij bij u niet hoeven te proberen om in te breken. Immers u bent goed voorbereid. Niet alleen in de donkere dagen. Uw sloten zijn minimaal 2**SKG en uw bedrijf is beveiligd met een alarm met doormelding naar een alarmcentrale. Goede sloten en een alarm schrikken inbrekers al af. Immers ze willen snel en ongezien naar binnen en snel en ongezien met buit weer naar buiten. Hoe langer het duurt, hoe groter de kans dat ze worden betrapt, zeker als de politie regelmatig langsrijdt.

Meer weten over uw bedrijf beveiligen met een alarmsysteem met een doormelding naar een alarmcentrale? Meer informatie vindt u op onze website www.atn.nl of bel ons 0252 527 666.

Share Button