Duurzaamheid-subsidieregeling via OVZZ/SAENZ voor 2022 in de maak

OVZZ/SAENZ heeft in samenwerking met de Gemeente Zaanstad bij de Provincie Noord-Holland een subsidieaanvraag (Hirb) ingediend voor 2022 om bedrijven te stimuleren te investeren in duurzaamheidsmaatregelen. De verwachting is dat in december de provincie Noord-Holland hierover een besluit neemt.

Op het bedrijventerrein Molletjesveer/Noorderveld in Wormerveer heeft SAENZ voor haar leden de laatste jaren succesvolle projecten afgerond via deze subsidieregeling. In Wormerveer zijn zo naar schatting 25.000 zonnepanelen geplaatst op bedrijfsdaken en tientallen elektrische laadpalen.

Voor 2022 staat eenzelfde regeling in de planning voor bedrijventerreinen binnen OVZZ. Via SAENZ ontvangt u dan per paneel of laadpaal een nog nader te bepalen bedrag. 


Als u de overweging heeft om te investeren in één van de genoemde objecten, meldt u zich dan tijdig bij OVZZ/SAENZ aan (info@saenz.nu of info@ovzz.nl ). Want het principe op=op geldt voor deze regeling.

Er wordt voor onderstaande bedrijventerreinen door de provincie in het jaar 2022 de volgende bedragen voor duurzaamheidsmaatregelen ter beschikking gesteld:
•    €50.000,00 voor bedrijventerrein Westerspoor.
•    €50.000,00 voor bedrijventerrein Zuiderhout.
•    €50.000,00 voor bedrijventerrein Achtersluispolder.

Share Button