Duurzaamheid, we moeten er iets mee.

Duurzaamheid. We moeten er iets mee. Met zin of tegenzin moeten we het aanpakken. Is het niet vanuit uw groene gedachten, dan is het wel vanuit de verplichtingen vanuit de overheid. 

We begrijpen dat het niet persé tegenzin is, maar u heeft er niet veel verstand van. U heeft wel wat anders aan uw hoofd. Het bedrijf draaiende houden met alle uitdagingen van vandaag. En dan ook nog eens alle aanbieders die u wekelijks, zo niet dagelijks, lastig vallen met de beste, goedkoopste aanbieding voor zonnepanelen of laadpalen.

Voor en door ondernemers
SAENZ is écht anders. Een coöperatie zonder winstoogmerk. Voor en door ondernemers. Het maakt ons niet uit welke zonnepanelen aanbieder u kiest. Maar we adviseren wel wat het beste aanbod is. Wat uw dak aankan. Hoe uw verzekeraar er over denkt. Ontzorgen, dat is ons speerpunt.

Niet alleen zonnepanelen
Maar niet alleen zonnepanelen. Eigenlijk op elk duurzaamheidsvraagstuk dat u heeft, kunnen wij antwoord geven. Misschien niet altijd wat u wilt horen, maar wel eerlijk. 

Vergelijk energiecontract
Begin eens bij het doorsturen van uw energiecontract. Wij kunnen vrijblijvend een vergelijk maken met ons collectieve groene energie inkoop. Zijn we niet goedkoper, dan niet. Maar de ervaring leert dat het in vele gevallen wel zo is, én het is groen.

Kom op de koffie!
Kom op 13 oktober even op de koffie. Met een klein clubje ondernemers aanhoren wat het inhoudt. Met appelgebak en koffie. 

Datum: woensdag 13 oktober
Tijd: van 09.00 tot 10.00 uur
Locatie: DYNOVA West-Nederland, kleine tocht 7, 1507 CB te Zaandam
Aanmelden kan via info@ovzz.nl.

Vragen? U kunt altijd contact  met ons opnemen via 06-51489273 of info@ovzz.nl.

 

Share Button