Enerverende nieuwjaarsbijeenkomst BIA en Zaandelta

Het was dinsdag 16 januari jl. goed druk bij de afdeling bandenservice van Schoehuijs Bedrijfswagens en Bandenservices. Ongeveer 100 leden en genodigden waren aanwezig voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Business Network Zaandelta en Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder. De aanwezigen zagen wethouder Gerard Ram de Goede Doelen Cheque uitreiken aan Stichting Alzheimer Zaanstreek Waterland. Daarnaast stemden de leden over een fusie, heeft Peter Bottelier zijn voorzitterschap overgedragen aan Rob Smits. Enerverende avond dus!

Alle leden voor fusie
De avond begon met het openingswoord van de voorzitter van Zaandelta Herm Nieste. Herm vertelde meer over de ideeën achter de plannen van de fusie tussen Zaandelta en BIA. Voornamelijk schaalvoordeel, kennisdeling en een sterkere kracht vormen richting gemeente en instanties zijn de redenen voor deze plannen. Door het opsteken van de groene stemmingskaarten gaven de leden te kennen eens te zijn met de fusie. Geen enkele rode kaart werd getoond. BIA en Zaandelta zullen nu verder gaan met de statutaire stukken en het fusievoorstel.

Afscheid Peter Bottelier
Voorzitter van BIA Peter Bottelier draagt hiermee zijn stokje over aan Rob Smits van Bureau voor Durf. Rob zal in ieder geval het komende half jaar optreden als voorzitter en samen met vice-voorzitter Herm Nieste, penningmeester Lars van Wijngaarden, secretaris Dolf de Roeck en bestuursleden Tom Günther, Jac Oudejans en Paul Zonneveld het bestuur vormen. Deze tijd wordt gebruikt om het definitieve bestuur te vormen.
Rob Smits bedankte Peter voor zijn enorme inzet de afgelopen jaren. Peter wenste het nieuwe bestuur veel succes en geluk met de plannen.

Presentatie Schoehuijs Bedrijfswagens en Bandenservice
Directeur Herman Schoehuijs is een man van weinig woorden. Hard werken is meer zijn ding. Toch kwam hij naar voren om een woordje te doen over zijn mooie bedrijf. De rest werd verteld in een mooie videopresentatie. De presentatie vindt u hier [link].

Uitreiking Goede Doelen Cheque
Elk jaar zoeken BIA en Zaandelta een goed doel voor de Goede Doelen Cheque van 1500 euro. Dit jaar was de eer aan de Stichting Alzheimer Zaanstreek Waterland om de cheque te ontvangen. Wethouders Gerard Ram en Rita Noordzij reikten de cheque uit aan Nel Koppers van Stichting Alzheimer.

Proost op een succesvol jaar!
Het officiële gedeelte eindigde in een proost op een zeer succesvol en ondernemend jaar! Aansluitend genoot iedereen van een heerlijk buffet en werd er veel nagesproken over deze avond. 

Share Button