Evenementenlocatie PG1

Beste OVZZ-leden, 

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! 

Onlangs is een creatief kerstpakket namens OVZZ toegestuurd. Graag willen we hier als lid namens evenementenlocatie Taets Art and Event Park wat extra’s aan toevoegen. Want 2021 kan voor iedere ondernemer wel een boost gebruiken.

Flexibele en permanente kantoor- en vergaderruimtes 
Als evenementenlocatie verwachten we dat, na de harde-lockdown, de behoeften om bij elkaar te komen alleen maar groter wordt. Heb je onvoldoende ruimte op kantoor voor teammeetings? Of ben je klaar met je thuiswerkplek? Onze locatie PG1 biedt oplossing met onze flexibele kantoor- en vergaderruimtes. Uiteraard in een corona-proof setting, want veiligheid staat voorop. 

OVZZ-Leden Acties 
Speciaal voor de OVZZ-leden bieden we in 2021 een keus uit twee acties: 

  • Bubbels van het huis! Boek in januari een meeting in 2021 bij PG1 en ontvang bubbels van het huis. Proost met je collega’s op het nieuwe jaar en blijf in verbinding met elkaar.

OF

  • Twee meetings voor de prijs van een Maak eenvoudig kennis met PG1 en boek twee meetings bij PG1 in 2021 voor de prijs van 1. Vraag naar de voorwaarden.

Geïnteresseerd? 

Gebruik maken van de actie of opzoek naar meer informatie ? Bel 06-11195168 of e-mail Annemarie van de Beek via annemarie@pg1.amsterdam. Tot snel! 

Share Button