Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 oktober Beursvloer Zaanse Uitdaging

oktober 10, 2019|16:30 - 18:30

BIA/Zaandelta is partner van de Zaanse Uitdaging en ondersteunt de beursvloer.

Beursvloer 10 oktober 2019 16.00 uur Inntel Hotel Zaandam

De Zaanse Uitdaging organiseert jaarlijks een drukbezochte, maatschappelijke Beursvloer. Tijdens deze Zaanse Beursvloer sluiten maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven matches tussen vraag en aanbod. Ter plekke handelen alle aanwezigen in kennis, materialen en menskracht. Meld u aan!

Wat is de Zaanse Uitdaging?
De Zaanse Uitdaging: de makelaar tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. De Zaanse Uitdaging is een stichting die vragen van maatschappelijke organisaties koppelt aan aanbod van ondernemers. Dit gebeurt altijd met gesloten beurs.

Wat gebeurt er op de Beursvloer?
Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de maatschappelijke organisaties en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier, onder directe begeleiding van Zaan Notarissen.

Voorbeelden:

Buurtcentrum De Lorzie: communicatieplan
Buurtcentrum De Lorzie wil de omgeving informeren over activiteiten en mogelijkheden in het pand, maar weet niet goed hoe. De uitdaging vond een enthousiaste ondernemer. Communicatiebureau Team Klijnsma maakt een communicatieplan en adviseert over de uitvoering.

Oog aan de Zaan: ruimte en website
Twee vertegenwoordigers van Oog aan de Zaan – een groep blinden en slechtzienden – zochten een ontmoetingsruimte. Ook wilden ze graag een website die geschikt is voor mensen met een visuele beperking. We realiseerden beide matches. De ruimte wordt inmiddels één zaterdagmiddag in de twee weken beschikbaar gesteld door de gemeente. En reclamebureau Oneted uit Wormerveer maakte een speciale website.

Stichting Leergeld: laptops minima-scholieren
Tijdens de beursvloer vroeg Stichting Leergeld Zaanstreek of de Uitdaging laptops beschikbaar kon stellen. Die gaan dan naar middelbare scholieren uit gezinnen in minima-situaties. Dat doen wij inmiddels vanuit ons inzamelingsproject van afgeschreven ICT-apparatuur. Het Zaanse bedrijfsleven doneert die apparatuur aan ons, waarna onze partner ICT Vanaf Morgen de harddiscs leegmaakt.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de Beursvloer of meer informatie ontvangen? Mail dan naar info@zaanseuitdaging.nl!

Hier vindt u meer informatie over de beursvloer van 2018

Beursvloer Zaanse Uitdaging
Datum: Donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inloop 15:30, borrel na afloop)
Locatie: Inntel Hotel Zaandam,
Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam
Aanmelden kan hier!

Share Button

Gegevens

Datum:
oktober 10, 2019
Tijd:
16:30 - 18:30

Locatie

Inntel Hotel Zaandam
Provincialeweg 102
Zaandam, 1506
+ Google Maps