Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 januari nieuwjaarsreceptie Zaandelta en BIA

januari 16, 2018|17:00 - 21:00

Op dinsdag 16 januari vanaf 17.00 uur zal de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van Zaandelta en BIA plaatsvinden bij Dekkerautogroep.

Dekkerautogroep
Dekkerautogroep is sinds 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam zijn zij tegenwoordig in acht vestigingen door heel Noord Holland te vinden. De mooie showroom op Stormhoek 2 is het toneel voor onze nieuwjaarsbijeenkomst. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom op de Stormhoek 2 in Zaandam!

Burgemeester Hamming reikt cheque uit
Ook zal wederom de goede doelen cheque uitgereikt worden, dit jaar door Zaandelta en BIA samen! Burgemeester Hamming reikt de cheque namens de verenigingen uit aan Zorggroep Mennistenerf. Zij willen deze bijdrage gebruiken voor het aanschaffen van een beeldfiets. De cliënt kan binnen in de veilige omgeving van het zorgcentrum fietsen, kijkend naar een reallife video van de omgeving. Door slimme hardware is de cliënt in staat om zelf de route te bepalen onderweg en helpt het de mensen op een mooie manier betrokken te blijven met dat wat zich buiten afspeelt. Ondertussen trainen ze al fietsend hun spierkracht en conditie en komen er vaak gesprekken op gang over gebeurtenissen uit het verleden die linken aan de beelden.  

Aansluitend staat er een heerlijk buffet op u te wachten en kunt u bijpraten met de leden van Zaandelta en BIA.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie? Meld u aan via onderstaande link!

Share Button

Gegevens

Datum:
januari 16, 2018
Tijd:
17:00 - 21:00

Locatie

Dekkerautogroep
Stormhoek 2
Zaandam,
+ Google Maps