Warning: Undefined property: stdClass::$content in /home/customer/www/ovzz.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 december Santa Run

december 17, 2016|16:00 - 20:00

santarun Op zaterdag 17 december organiseert Rotary De Zaan–Zaandijk in samenwerking  met Scouting Elfregi Zaanstreek alweer de derde Zaanse editie van de Santa Run, de knotsgekke Zaanse fun-run voor jong en oud. Verkleed als kerstman of kerstvrouw rennen, lopen of sjokken we 3 kilometer over één van de mooiste plekken van de Zaanstreek: de Zaanse Schans. We sluiten af met een gezellige afterparty tijdens  de après-run met live muziek, hapjes, drankjes en leuke activiteiten voor de jongste Santa’s. Ook dit jaar lopen we uiteraard voor het goede doel.   Net als voorgaande jaren kunnen ondernemers hun naam verbinden aan de Santa Run, door een sponsorpakket af te nemen, met of zonder startnummers. Er zijn al sponsorpakketten vanaf € 100,- verkrijgbaar. Uiteraard is het ook mogelijk een sponsorpakketop-maat te maken.

De Santa Run Zaandijk is hét ideale eindejaarsevenement voor familie, vrienden en clubgenoten. Maar ook voor u en uw medewerkers. Zit sport, samenwerking santarun2en gezelligheid in uw bedrijfs-dna en draagt u het goede doel een warm hart toe, dan verwelkomen wij u graag als sponsor. Op onze website www.santarunzaandijk.nl vindt u alle informatie over inschrijven, sponsoring en het goede doel. Neem contact op met Karin de Haas  (06 – 510 34 015) of Gerrit Eriks (06 – 456 28 670) om de sponsor-mogelijkheden te bespreken. Of stuur een mail naar sponsoring@santarunzaandijk.nl.

Hopelijk tot ziens op de leukste fun-run van de Zaanstreek!

Met vriendelijke groet, Namens de organisatie van Santa Run Zaandijk 2016

Karin de Haas

Share Button

Gegevens

Datum:
december 17, 2016
Tijd:
16:00 - 20:00

Locatie

Zaanse Schans
Schansend 7
Zaandam,
+ Google Maps