Warning: Undefined property: stdClass::$content in /home/customer/www/ovzz.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV ZON | 10 oktober: ZON(NIG) perspectief voor actieve vijftigplussers

oktober 10, 2017|19:00 - 22:00

Op zoek naar een uitdagende match?

Zaans Ondernemers Netwerk (ZON) hecht waarde aan een goed functionerende arbeidsmarkt, waar werknemers tot aan de pensioenleeftijd volledig en volwaardig participeren. Dit is een van de speerpunten/thema’s welke het nieuwe bestuur van ZON zal oppakken in samenwerking met andere partijen.

ZON en Netwerkcafé Zaanstad (NCZ) hebben daarom de handen ineen geslagen. Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseren wij samen, aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering (ALV) een interessant programma voor werkgevers en werkzoekenden, in de categorie vijftigplussers. We zullen op diverse manieren interactie opzoeken en het onderlinge netwerk tussen u als werkgever en de beschikbare vijftigplusser bevorderen.

U zult deze avond niet met lege handen naar huis gaan!

Wij bieden drie themaworkshops aan:
(1) Innoveren met Lean Canvas
(2) Meeting & Making Network
(3) Workshop ‘Vijftigplussers in bedrijf’

Datum: Dinsdag 10 Oktober
Locatie: De Stoomhal, Pakhuisplein 44, Wormer
Website: http://www.destoomhal.nl/locatie.html

Programma
19:00-19:15 uur Inloop met koffie en thee
19:15-20:00 uur ALV ZON

    Welkom, terugblik 2016
    Toekomst ZON – Bestuurswisseling

20.00-20.10 uur Pauze – inloop workshopprogramma
20:10-20:15 uur Opening NETWERKCAFE Zaanstad            
20:15-21:30 uur Workshops

    ZAAL 1: Lean Canvas
    ZAAL 2: Meeting & Making Network
    ZAAL 3: Workshop Vijftigplussers in bedrijf

21:30 uur Borrel en Network

Aanmelden
Wij zien u graag op 10 oktober! Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van ZON–>klik hier. Bij inschrijving kiest u vooraf aan welke workshop u wilt meedoen: Workshop 1 of de combinatie 2/3:

 
Workshop 1. Innoveren met Lean Canvas
Ervaar ter plekke de kracht van Lean Canvas als methode om te innoveren. Na een inleiding door business-coach Gerard Keetman gaan we aan meedenktafels aan de slag met collega-werkgevers en werkzoekende vijftigplussers. U kunt zelf een uitdaging inbrengen (uit eigen bedrijf, eigen branche of algemeen). U kunt ook als ‘meedenker’ deelnemen. Werkzoekende vijftigplussers krijgen de kans om hun deskundigheid, motivatie en creativiteit te laten zien.

Workshop 2. Meeting & Making Network (2 maal 35 minuten)
We brengen op een speelse manier een aantal kennismakingen tot stand tussen werkgevers en vertegenwoordigers van brancheorganisatie enerzijds, en werkzoekende vijftigplussers anderzijds. Werkgevers krijgen de kans om zich te laten inspireren door interessante invalshoeken van ervaren mensen. Voor hun eigen bedrijf of om een collega te helpen. Tevens kunnen ze invulling geven aan de oproep van werkgeversorganisatie MKB NL om hun netwerk actief in te zetten voor werkzoekende vrijwilligers. Werkzoekenden krijgen kansen voor netwerken en vervolggesprekken voor stage of werk.

 
Workshop 3. Vijftigplussers in bedrijf (2 maal 35 minuten)
Aan de hand van aansprekende voorbeelden ziet u hoe u de ervaring en kennis van vijftigplussers kunt inzetten om uw bedrijf te versterken. Raymond Gruijs van Baanzinnig, opleidingsbedrijf en arbodienst, geeft u informatie over beschikbare stimuleringsregelingen, hoe u deze optimaal in de praktijk kunt inzetten en administratieve rompslomp vermijdt.

Over Netwerkcafé Zaanstad:
Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Werken voor Elkaar, een groeiende, landelijke vrijwilligersbeweging van vijftigplussers die elkaar helpen om betaald werk te vinden of een eigen onderneming te starten. Meer informatie: netwerkcafezaanstad.nl, werkenvoorelkaar.nl

Share Button

Gegevens

Datum:
oktober 10, 2017
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

De Stoomhal
Pakhuisplein 44
Wormer, Nederland
+ Google Maps