Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Trade handelsreis Shenzen

maart 16, 2016|17:00 - 19:00

Amsterdam Trade faciliteert u als ondernemer in het internationaal zakendoen. Omdat Internationalisering de kans is om te groeien en zeker voor het MKB! Daarom hebben de Gemeente Amsterdam, Almere, Zaanstad, Haarlemmermeer, Amstelveen en de Provincie Noord-Holland de handen in een geslagen om diverse reizen voor u te organiseren, speciaal gericht op het MKB, met unieke matchmaking, voorbereidingsmeetings met experts en uitdagende seminars. Namens Amsterdam Trade nodigen wij u graag uit voor onze bijzondere handelsmissie naar de Pearl River Delta!

Ga mee met de burgemeester op handelsreis naar de Pearl River Delta van 29/5 – 3/6 2016
Gaat u mee met burgemeester Weerwind van Almere? Dit is de gelegenheid om in korte tijd een van de snelst groeiende regio’s van China te leren kennen. Amsterdam Trade heeft samen met de Consulaten Generaal in Guangzhou en Hong Kong een 4-daagse handelsreis ontwikkeld. Deze handelsreis biedt expert meetings, seminars en op maat gemaakte bedrijfsbezoeken. Amsterdam Trade nodigt u graag uit voor onze handelsreis naar Shenzhen en Hong Kong! Op verzoek organiseren wij 1 op 1 matchmaking met Chinese bedrijven. Zo leert u alle ins en outs van zakendoen in China.
We nodigen u van harte uit op onze eerste informatiesessie op: woensdag 16 maart van 17.00 – 19.00 in het WTC in Almere.

Meer informatie vindt u hier.

amsterdam trade

Share Button

Gegevens

Datum:
maart 16, 2016
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie

WTC Almere
P.J. Oudweg 1
Almere,
+ Google Maps