Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beursvloer Zaanse Uitdaging 11 april

april 11|15:30 - 17:00

Sinds 2016 organiseert de Zaanse Uitdaging de Zaanse, maatschappelijke Beursvloer. Dit landelijk beproefde concept leidt in de Zaanstreek ieder jaar tot tientallen matches, met gesloten beurs.  OVZZ heeft een partnerschap met de Zaanse Uitdaging.

Ben je erbij in de Bullekerk op 11 april 2024 van 15:30-17 uur?
 

Tijdens deze energieke, succesvolle bijeenkomst wisselen maatschappelijke organisaties en bedrijven hun hulpvragen en aanbod uit. De onderlinge matches zijn altijd heel divers. Het kan letterlijk van alles zijn op het vlak van menskracht, materialen of kennis. Zoals bijvoorbeeld financieel advies, een communicatieplan en tweedehands ICT-apparatuur, tot technische werkzaamheden, een uitje voor vrijwilligers of schoonmaakklussen.

Hoe het werkt

Na de start van de Beursvloer ga je op zoek naar vraag of aanbod, op basis van de Beursvloerlijst die je vooraf ontvangt. En als je eenmaal met iemand in gesprek bent, kan het zomaar zijn dat je tot een nog betere match komt dan je vooraf dacht. Om elkaar te vinden dragen ondernemers een blauwe batch en maatschappelijke organisaties een groene. Bovendien zijn er themahoeken: financiën, communicatie, organisatie, menskracht, buurthuizen en “jongeren & gezondheid”.

Match gevonden!

Heb je een match? Dan vul je samen het matchformulier in, waarna Zaannotarissen een check doet. In de maanden na de Beursvloer houdt de Zaanse Uitdaging een vinger aan de pols en checken we of matches uitgevoerd zijn.

 
Aanmelden beursvloer en aansluitenden borrel
Datum: donderdag 11 april 2024
Locatie: Cultureel Centrum Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam
Tijd: 15:30-17.00 uur
Aanmelden via de website>>
 
Vragen: Neem contact op met info@zaanseuitdaging.nl
 
Share Button

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
15:30 - 17:00
Site:
https://zaanseuitdaging.nl/jaarlijkse-beursvloer/

Organisator

Zaanse Uitdaging
E-mail
info@zaanseuitdaging.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bullekerk
Westzijde 75
Zaandam,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie