Warning: Undefined property: stdClass::$content in /home/customer/www/ovzz.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst nieuwe horecatrends bij Van der Valk Oostzaan 28 november 2016

november 28, 2016|15:00 - 17:00

Op maandag 28 november organiseren KHN Zaanstreek en gemeente Zaanstad een bijeenkomst voor alle Zaanse horecaondernemers in het nieuwe Van der Valk Hotel te Oostzaan.

71587615Doel is met elkaar in gesprek te gaan en kansen te pakken voor de toekomst! Horecaspecialist Ton Lenting praat u bij over de nieuwe Horecatrends. Hij weet als geen ander – door zijn eigen ervaringen als horecaondernemer en diverse studies – hoe om te gaan met diverse struikelblokken. Ook prikkelt hij horecaondernemers om kansen te pakken, hij vertelt u hoe!

Trends en ontwikkelingen rond horecaondernemerschap volgen elkaar momenteel in razend tempo op en Ton Lenting gaat met ondernemers in gesprek om te laten zien hoe je hierop in kunt spelen en omzet kunt pakken.

Olivier Ponti van Amsterdam Marketing zal inzicht komen geven in de cijfers en de kansen die er liggen voor u als horecaondernemer, bijvoorbeeld met toerisme. Hoe doet Zaanstad het in de Metropoolregio Amsterdam? Hoe zien de horecabestedingen eruit? Hoe kunt u bezoekers aan Zaanstad nog meer laten besteden in uw zaak? Vervolgens zal een vertegenwoordig van de Van der Valk familie hun ervaring met u delen en iets meer vertellen over het succes van Van der Valk. De familie Van der Valk is al sinds 1939 actief in de horeca en recent is een prachtig nieuw hotel geopend in Oostzaan. Hoe is dat tot stand gekomen? Hoe gaat Van der Valk om met ondernemerskansen?

Wethouder Dennis Straat van gemeente Zaanstad zal de bijeenkomst met u afsluiten. Wat is de visie op de horeca in Zaanstad? We bekijken wat de gemeente en ondernemers samen kunnen gaan doen om een volgende stap te maken. KHN Zaanstreek heeft daar ook een belangrijke rol in. Dus tijd voor vragen en reactie. Met uw input kunnen we samen aan de slag met de kansen van de toekomst!

U komt toch ook?
Aansluitend is er een netwerkborrel bij Van der Valk Oostzaan/Amsterdam. Tijdens de borrel is er gelegenheid om ideeën/reacties/vragen uit te wisselen.

Wanneer? Maandag 28 november 2016
Tijd? Van 15.00 uur tot 17.00 uur
Waar? Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam, Westeinde (Verl. stellingweg) 1,
Kosten? Deelname is gratis

Programma:
14.30 uur Inloop
15.00 uur Opening
Wat gebeurt er in Horecaland?  – Trends en ontwikkelingen/horeca Ondernemersschap – Spreker: Ton Lenting
15.30 uur  – Hoe doet Zaanstad het (cijfermatige onderbouwing bezoekers/horecabestedingen)? Wat zijn de kansen? Wat is de rol gemeente/ondernemer  Spreker: Olivier Ponti- Amsterdam Marketing
16.00 uur – Kijkje in de keuken bij Van der Valk – Ervaring vanuit de horecafamilie
16.30 uur Afsluiting/samenvatting Wethouder Dennis Straat
17.00 uur Borrel

Aanmelden
Aanmelden is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld u snel aan voor deze bijeenkomst via: zaanstreek@khn.nl

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jantine Konijn 06-21232900

Met vriendelijke groet,
KHN Zaanstreek

het bestuur

Share Button

Gegevens

Datum:
november 28, 2016
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Van der Valk Oostzaan
Westeinde 1
Oostzaan, Nederland
+ Google Maps