Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst “Zaken doen met de Gemeente Zaanstad” | 2 november 2017

november 2, 2017|17:00 - 18:00

Beste ondernemer,

Wanneer u zaken wilt doen met de overheid, gelden er regels, do’s en dont’s. Door u als ondernemer in te lezen, in te leven en aan te passen ligt er een hele interessante markt open. Niet alleen in Zaanstad uiteraard, maar ook daarbuiten. De overheid koopt jaarlijks immers voor meer dan 100 miljard euro aan goederen, diensten en werken in.
In het verleden zijn over dit onderwerp al een paar keer bijeenkomsten georganiseerd. Echter, aanbesteden is een onderwerp dat altijd volop in beweging is en het goed is om deze kennis met u delen.

Graag nodig ik u daarom uit voor de informatiemiddag “Zaken doen met de Gemeente” op donderdag 2 november 2017 van 17:00 tot 18:00 uur bij Zaan2Connect.

De middag wordt georganiseerd door de gemeente Zaanstad in samenwerking met Rabobank en ZON.

Waarom is dit interessant voor u als ondernemer?

Allereerst krijgt u tijdens deze middag inzicht in de aanbestedingsregels die gelden voor de opdrachten die de gemeente Zaanstad uitzet. Zo weet u waar u als ondernemer op moet letten, en hoe u het beter kunt aanpakken dan uw concurrenten.

Daarnaast komt u te weten welke rol duurzaamheid en Social Return on Investment (SROI) spelen in het inkoopbeleid. Dit is waardevolle kennis als u zaken wilt doen met de gemeente Zaanstad, zodat u succesvoller kunt meedingen bij aanbestedingen!

Komt u ook?

Wat: Informatiemiddag ‘kansen bij inkoop en aanbesteding’
Wanneer: Donderdag 2 november
Tijd: 17:00 – 18:00 uur
Waar: Zaan2Connect (Rabobank), Ankersmidplein 15 te Zaandam

Als u interesse hebt, kunt u zich aanmelden voor deze informatiemiddag door een mail te sturen naar Jaap Groeneveld, adviseur inkoper van de gemeente Zaanstad: j.groeneveld@Zaanstad.nl.

Maximaal twee personen per onderneming. Graag onder vermelding van uw naam. U ontvangt de bevestiging dan zo snel mogelijk per mail. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meldt u op tijd aan.

Heeft u vragen vooraf? Laat het vooraf weten!

Met vriendelijke groet,

Jaap Groeneveld
Adviseur inkoop, Cluster Inkoop

Gemeente Zaanstad, Cluster Inkoop

Share Button

Gegevens

Datum:
november 2, 2017
Tijd:
17:00 - 18:00

Locatie

Zaan2Connect (Rabobank)
Ankersmidplein 15
Zaandam,
+ Google Maps