Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De echte ontmoeting, 15 december, Stoomhal Wormer

december 15, 2016|13:00 - 17:30

Twee VIP-gasten

December is een speciale maand….je kijkt nog eens achterom en laat het afgelopen jaar de revue passeren. Je verwerkt je worstelingen en koestert je overwinningen (Luctor et Emergo).

Ter afsluiting van 2016 voorzie ik jullie tijdens deze ontmoeting van twee VIP-gasten!

Tof Thissen tt

Sinds mei 2015 is Tof algemeen directeur van de divisie WERKbedrijf van het UWV.  Daarvoor was hij directeur van Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, KING.  Naast zijn werk is Thissen actief geweest als wethouder, fractievoorzitter en Eerste Kamerlid voor GroenLinks en heeft hij diverse bestuursfuncties op het terrein van werk, inkomen en participatie bekleed.

Zijn deskundigheid op het gebied van sociale zekerheid, zijn professionele netwerk en zijn ervaring bij de gemeentelijke overheid hebben een grote meerwaarde voor de vele uitdagingen waar UWV de komende jaren voor staat. Tof Thissen vindt dat er weer persoonlijk contact moet komen met mensen die hun baan hebben verloren. ”De menselijke maat moet worden hersteld”, aldus Thissen.

twofkLeon van der Flier

Leon kan je benoemen als conceptueel fotograaf, commercieel inzetbaar creatieveling of visual artist, maar dan plaatsen we hem in hokjes waar hij nou juist zo graag vanaf wilt. Vrijheid en authenticiteit, daar word Flier! blij van. Mensen in hun kracht zetten. Te prikkelen om anders te kijken, denken en doen. Te verbinden met zichzelf en met anderen. Dat is zijn levensmissie.

Maatschappelijk doel

‘Luctor et Emergo’ is een fotoreeks gecreëerd door Flier! die bestaat uit acht spraakmakende foto’s. Elk beeld staat voor een worsteling. De thema’s zijn universeel zoals geweld, geloof en discriminatie. De stugge Zeeuwse klei met de wapenspreuk ‘Luctor et Emergo’ (ik worstel en kom boven) zijn de perfecte voedingsbodem geweest voor de realisatie dit fotoproject.

De beelden raken en roepen emoties op. Door de dialoog te starten geeft dit project een positieve injectie van saamhorigheid en verbinding aan onze samenleving. Op zijn eigen eigenwijze, energieke manier neemt Leon ons mee tijdens zijn inspiratiesessie “Luctor et Emergo”.

Locatie

In het hart van de Zaanstreek direct gelegen aan de Zaan, ligt een van de mooist bewaarde pakhuizenwanden van rond 1900, De Stoomhal. Het Rijksmonument Hollandia maakt deel uit van deze imposante rij gebouwen.

Goed gesprek

Ik nodig je van harte uit voor deze bijzondere ontmoeting.

Op donderdag 15 december ben je van 13.00 -17.30 uur welkom bij De Stoomhal in Wormer.

Programma

13.00 – 13.30 Ontvangst en Opening
13.30 – 14.30 Sprekers Leon van der Flier én Tof Thissen
14.30 – 15.00 Pauze / Netwerken
15.00 – 16.30 Inspirerende BELsessie “Succesvol bellen’
16.30 – 17.30 Afsluiting / Netwerken / Borrel

Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden >>

Share Button

Gegevens

Datum:
december 15, 2016
Tijd:
13:00 - 17:30

Locatie

De Stoomhal
Pakhuisplein 44
Wormer, Nederland
+ Google Maps