Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiemarkt Hembrugterrein

februari 23, 2016|17:15 - 19:30

Hembrugterrein leeft!   

Met de ontwikkeling van het Hembrugterrein gaan we een nieuwe fase in.  De rotonde is klaar en wordt binnenkort officieel geopend. Het terrein wordt beter toegankelijk, en er is steeds meer bedrijvigheid in de oude gebouwen. Tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen op langere termijn interessant. Wat gaat er gebeuren op het gebied van wonen, groen, evenementen, toerisme en recreatie?

Om u bij te praten op al deze onderwerpen organiseren wij, in samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf, een avond waar zowel het Rijksvastgoedbedrijf, een aantal ondernemers als de gemeente Zaanstad aanwezig zijn. We maken er een informatiemarkt van, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u komt, en waarover u met wie in gesprek wilt gaan. U bent van harte welkom op

23 februari van 17.15 tot 19.30 uur
Projectbureau Hembrugterrein/Stationsgebouw
Hemkade 18, Zaandam

Om 17.30 uur is er een welkomstwoord door wethouder Dennis Straat en projectdirecteur Bas Boeker van het Rijksvastgoedbedrijf. Het exacte programma en de deelnemers van de informatiemarkt kunt u vanaf 16 februari vinden op www.zaanstad.nl zoekterm “bewonersavond hembrugterrein”

Graag tot 23 februari!

Sanne Toenbreker, procesmanager Hembrugterrein
Erik van Druenen, wijkmanager Havenbuurt

Share Button

Gegevens

Datum:
februari 23, 2016
Tijd:
17:15 - 19:30

Locatie

Projectbureau Hembrugterrein/Stationsgebouw
Hemkade 18
Zaandam, Nederland
+ Google Maps