Warning: Undefined property: stdClass::$content in /home/customer/www/ovzz.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland | leden 10 euro korting

mei 17, 2017|19:30 - 23:00

Op 17 mei organiseert MKB voor u de 11e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH). De feestelijke avond vindt plaats in de Philharmonie te Haarlem. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie.

Tijdens de verkiezingsavond presenteren per categorie (MKB-klein, MKB-midden en Grootbedrijf) de tien finalisten zich, waarna deze strijden om de eerste plaats in hun categorie. Ook delen zij dit jaar weer een Publieksprijs uit waar men tot en met 14 mei voor kan stemmen.

De Ondernemingsverkiezing is de verkiezing waar ondernemend Noord-Holland elkaar ontmoet. Gastheer van deze spectaculaire avond is Rens de Jong en ze hebben ook dit jaar weer een fantastisch entertainment programma voor u geprogrammeerd.

De verkoop van de entreekaarten voor dit ondernemersspektakel is inmiddels gestart.

De toegangskaarten voor de feestelijke avond kosten slechts €20,00 per stuk, inclusief consumpties. Alle ondernemers die aangesloten zijn bij Zaandelta, betalen slechts €10,00 voor een toegangskaart! LET OP er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Bestellen kan gemakkelijk via www.ovnh.nl en dan de button kaarten.

Kortom een geweldige feestavond, dus zorg dat u erbij bent. Meer informatie over de verkiezing of het programma is te vinden op www.ovnh.nl

Partners van de ondernemingsverkiezing zijn: ABN AMRO, Provincie Noord-Holland, MKB Noord-Holland, Randstad, HDC Media, Delta Lloyd, RSM, Landgoed Duin en Kruidberg en Starletti.

Met vriendelijke groet,
Namens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland,

Jaap Bond                                                                        Fabian Nagtzaam
Voorzitter jury, gedeputeerde Noord-Holland                       Stuurgroep

 

 

 

Share Button

Gegevens

Datum:
mei 17, 2017
Tijd:
19:30 - 23:00

Locatie

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11
Haarlem, 2011 HH Nederland
+ Google Maps