Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rabobank Jonge Bedrijven Borrel

juni 30, 2016|18:00 - 20:30

Ben jij er ook weer bij? Rabobank Zaanstreek geeft op donderdag 30 juni 2016 een zomers tintje aan de Jonge Bedrijven Borrel. Dit keer zorgen we namelijk voor een unieke netwerkgelegenheid, een heerlijke barbecue bij voetbalvereniging Sc Hercules in Zaandam.

jonge bedrijven borrelNetwerken

Denk je aan het starten van een eigen bedrijf, maar spoken er allerlei vragen door je hoofd? Zou je van andere ondernemers willen horen wat de tips & trics zijn bij het starten van je eigen onderneming? De Jonge Bedrijven Borrel is dé netwerkborrel speciaal voor jou als ondernemers met een jong bedrijf. Dit keer zonder een vast programma, maar volop de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers uit de Zaanstreek. Ook zijn onze adviseurs aanwezig voor jouw vragen. Heb jij een vraag over jouw ondernemingsplan bijvoorbeeld of heb je advies nodig wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Stel ze gerust. Jij bent er toch ook bij?

Datum, tijd en locatie

Je bent van harte welkom op donderdag 30 juni 2016, van 18.00 tot 20.30 uur bij Sc Hercules, Kuilpad 1-F, 1509 AS In Zaandam. Je kunt hier gratis parkeren.

Aanmelden

Wij nodigen je van harte uit om deze Jonge Bedrijven Borrel bij te wonen. Ken je iemand vanuit je netwerk die enkele jaren actief is of het voornemen heeft om te gaan starten met een bedrijf? Jij en je introducee zijn van harte welkom op donderdag 30 juni 2016 bij Sc Hercules in Zaandam. Je kunt je tot en met vrijdag 24 juni 2016 kosteloos aanmelden door de NAW-gegevens en het e-mailadres van jou en jouw introducee te mailen naar marketing.zaanstreek@rabobank.nl.

Share Button

Gegevens

Datum:
juni 30, 2016
Tijd:
18:00 - 20:30

Locatie

Sc Hercules
Kuilpad 1-F
Zaandam, 1509 AS
+ Google Maps