Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VEBAN | uitnodiging event Hembrugterrein

september 30, 2016|16:15 - 19:00

Graag nodigen wij u uit voor het event van Veban op vrijdag 30 september. Het evenement bestaat uit een rondleiding over het Hembrugterrein en een netwerkborrel bij Yada Yada Market.

Het Hembrugterrein is het gebied dat Amsterdam en Zaandam met elkaar verbindt. Op het mysterieuze terrein, achter hoge hekken en strenge beveiliging, produceerde de Artillerie Inrichtingen vanaf 1895 vuurwapens, artillerie en munitie voor het Nederlandse leger. Vandaag de dag wordt de vervallen munitiefabriek omgevormd tot leef- en werkgebied voor creatieve en innovatieve bedrijven.

Een van de eerste ondernemers die zich op dit terrein vestigde, is de Yada Yada Market. Een inspirerende locatie met winkels, food- en drinkpoints uit alle windstreken. Yada Yada is sinds april elke week van vrijdag tot en met zondag geopend en trekt nu al meer dan 2.000 bezoekers per weekend. De hoogste tijd dat ook de leden van VEBAN deze nieuwe hotspot gaan ontdekken.

Informatie

Datum: vrijdag 30 september

Rondleiding: 16.15 – 16.45 uur

Borrel: 17.00 – 19.00 uur

Locatie: Yada Yada Market

Adres: Grote Hulzen 42, 1505 RH Zaandam

– Voor de rondleiding en de netwerkborrel: klik hier
– Voor alleen de netwerkborrel: klik hier

De locatie is op de grens met Zaandam, daarom zijn de ondernemers uit de Zaanstreek ook uitgenodigd. Leuke en uitgebreide netwerkmogelijkheden dus!

yada2

Share Button

Gegevens

Datum:
september 30, 2016
Tijd:
16:15 - 19:00

Locatie

YadaYada
Hemkade
Zaandam, Nederland
+ Google Maps