Warning: Undefined property: stdClass::$content in /home/customer/www/ovzz.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Ondernemer in Taets

november 16, 2016|09:30 - 17:00

Het compleet vernieuwde programma van de Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken van Building Better Business; ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat?

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de ondernemers wil of moet vernieuwen. Samen met onze partners hebben wij daarom een inspirerend programma voor je samengesteld om je hierbij te helpen. Je kiest zelf over welke onderwerpen je meer wilt weten. 

De dag begint om 9.30 uur met de openingsshow WVDO-BOOTCAMP: SUCCESVOL VERNIEUWEN. Daarna kun je kiezen uit twee inspirerende keynotes van absolute topsprekers. Je programma vul je aan met praktische workshops op het gebied van Strategie, Marketing, Technologie, Team en Financieren. Op de WvdO-Experience staan experts voor je klaar om je persoonlijk te adviseren, zodat je de opgedane inspiratie direct toe kunt passen in jouw bedrijf. Rond 16.00 uur eindigen we met een netwerkborrel.

Lees meer–>

wvdo-trailer

Share Button

Gegevens

Datum:
november 16, 2016
Tijd:
09:30 - 17:00

Locatie

Taets, Art & Event Park
Hemkade 18
Zaandam, Nederland
+ Google Maps