Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaken doen op de Zuid-Duitse markt

oktober 28, 2016|14:45 - 17:00

Wilt u met uw bedrijf op de Zuid-Duitse markt (Beieren en Baden-Württemberg) aan de slag of wilt u in ieder geval meer weten over de kansen die er liggen?

Zet dan deze save the date alvast in uw agenda! Op vrijdag 28 oktober aanstaande organiseert de gemeente Zaanstad in samenwerking met de ZON de “Road2Germany” bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u leren van collega ondernemers, Duitslandexperts en ervaringsdeskundigen over het zaken doen in/met de deelstaten Beieren en Baden-Württemberg en zijn er daarnaast volop mogelijkheden om u netwerk te vergroten.

De deelstaten Beieren en Baden-Württemberg  bieden uitstekende kansen voor ondernemers uit de verschillende sectoren. Ter ondersteuning van de ondernemers uit de Metropool regio Amsterdam die in Zuid-Duitsland aan de slag willen, is Amsterdam Trade voornemens een handelsmissie te gaan organiseren van 13 tot 15  februari 2017 richting de deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u ook meer praktische informatie over deze handelsmissie.

Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst of wilt u zich alvast aanmelden? Laat het ons weten via NetwerkenenMarkten@zaanstad.nl

road2germany-2

Share Button

Gegevens

Datum:
oktober 28, 2016
Tijd:
14:45 - 17:00