Ga voor een duurzamer Zaandelta bedrijvengebied!

Zoals u weet is de Zaanstreek actief op het gebied van verduurzaming. Dat is ook nodig gezien de ambitie die wordt nagestreefd.

Het belang van groene stroom, besparing op energieverbruik en het delen van afvalstromen is al tijden bekend. Steeds vaker treffen particulieren slimme maatregelingen en voorzieningen aan voor hun woning en merken dat dit kostenbesparend is. Die noodzaak én mogelijkheden gelden ook voor het bedrijfsleven. Door stimuleringsregelingen en subsidies van de overheid en collectieve initiatieven van het bedrijfsleven hoeft verduurzaming niet duur te zijn, maar is het juist kostenbesparend. Het enige wat duurzaamheid kost, is tijd om de investering terug te verdienen.

Maar waar beginnen we als ondernemer? Wat heeft u nodig om bijvoorbeeld zonnepanelen te overwegen, of uw restafval aan andere bedrijven te geven, dat zou kunnen bijdragen aan het productieproces van uw buurman of -vrouw? Om inzicht te krijgen in de behoeften die er zijn en de eventuele hindernissen die u tegenkomt, stelt GBC Zaandelta u hier een aantal relevante vragen. De antwoorden zijn cruciaal voor een duurzamer Zaandelta bedrijvengebied en het kost u vijf, hooguit zes, minuten.

 

 Alvast veel dank voor uw deelname en inzet.

Share Button