Gemeente bereikbaar via WhatsApp

Vanaf dinsdag 5 oktober 2021 is de gemeente weer via WhatsApp bereikbaar. Ons nummer is 06 10 43 46 93. Berichten worden op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur beantwoord. Het streven is om binnen 15 minuten op uw bericht te reageren.

Naast het gemak en de snelheid biedt WhatsApp meer voordelen voor inwoners en ondernemers. Zaankanters kunnen hun vraag verduidelijken met een foto. Wethouder Dienstverlening Rita Noordzij vertelt: ‘Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners op verschillende en laagdrempelige manieren in contact kunnen komen met de gemeente. Berichten versturen via WhatsApp hoort daarbij en zorgt voor gemak.’

Snel en direct contact
Het KCC beantwoordt de binnenkomende vragen. Elk antwoord is vervolgens maatwerk. Indien nodig sturen zij een link naar de info op de website. Zo kan de vraagsteller snel extra informatie op de website vinden of het juiste webformulier. Ook voor slechthorenden is het een geschikt digitaal middel. Via WhatsApp kunnen geen vragen beantwoord waar privacygevoelige informatie voor nodig is.

Voor meldingen in de openbare ruimte zoals afval, kapotte lantaarnpalen of losse stoeptegels verwijzen wij door naar de webapplicatie Slim Melden.

Andere contactmogelijkheden
Uiteraard kan iedereen ook nog steeds contact met ons op nemen via de telefoon (14 075), website, Facebook en Twitter.

Share Button