Glasvezel voor Achtersluispolder

Fore Freedom wil in samenwerking met Bright Futures en onze internetpartner Agile Connected een glasvezel aanleggen in de Achtersluispolder.

Het netwerk kan worden aangelegd bij voldoende deelname. Zij hebben een aantal ondernemers benaderd met het onderstaande bericht:

Fore Freedom heeft de handen ineen geslagen met Bright Futures en Agile Connected om het bedrijventerrein Achtersluispolder te voorzien van een betaalbaar, supersnel en 100% open glasvezelnetwerk. Het netwerk wordt aangelegd bij voldoende deelname. 

Graag willen we u de mogelijk bieden om deel te nemen, als u zich voor 1 september 2021 aanmeldt dan betaalt u tijdelijk € 750,00 eenmalige aansluitkosten en kunt u nog dit najaar gebruik maken van uw razend snelle en betrouwbare internet verbinding. Besluit u later dan 1 september 2021 aan te sluiten? Dan zijn de eenmalige aansluitkosten € 1.750,00.

Maakt u nu nog gebruik van een xDSL “het telefoonnet”? Dan is dit het moment om een overstap te overwegen. U kunt nu overstappen naar glasvezel en indien gewenst mét behoud van leverancier van Telefonie en andere Internet diensten.

Een Fore Freedom glasvezelverbinding is ook perfect als Back-up verbinding, ook als u via een andere aanbieder glasvezel heeft. Uw netwerk blijft hierdoor bereikbaar, gescheiden en tijdens een storing bereikbaar. 

Wij begrijpen dat het ingewikkeld kan zijn om te bepalen welk abonnement het best bij u past. Neem daarom eens contact op met Bright Futures06 306 56 446 of Agile Connected 075 303 06 62. Zij kennen uw situatie en kunnen goed adviseren over de mogelijkheden die bij uw persoonlijke situatie aansluiten. 

Share Button