DPA Group

De PDA Group is een distributeur van diverse horloge- en sieradenmerken in Nederland.

Ons merkenportfolio is verdeeld in modemerken (Beach Time), design concepten (City Time), sieraden (Van Leeuwen) en Essentials (Pex Time). PDA Group levert met Arbeid Uurwerken horloges en klokken aan de B2B-markt. Daarnaast verzorgt HSC Nederland alle after sales van onze merken en klanten.

De PDA Group is ontstaan in 1956 onder de bedrijfsnaam I. Arbeid Uurwerken BV. Dit was het begin van Olympic en de distributie van wandklokken. Benieuwd naar ons huidige portfolio? Bekijk onze op de website.

Angela Kwakkel

Heb je stress?
Heb je rugklachten?
Heb je slaapproblemen?
Moet je om de zoveel meter stilstaan bij lopen?
Wiebelen je benen tijdens het slapen?
Ben je zwanger?
Heb je sportklachten?

Reflexologie; is de wetenschap van het voelen van reflexen en het bewust aftasten en bewerken van reflexgebieden op voeten, handen en oor In de praktijk betekent dit dat de cliënt het volgende kan ervaren in onwillekeurige volgorde en ongeacht de klacht:
A. doorbloeding verbeteren
B. zenuwgeleiding verbeteren
C. ontspanning bevorderen

Vanuit de filosofie dat de mens in dynamische balans is, wanneer de mens plezier heeft in wat het doet en kan blijven doen in goede vitale gezondheid. Bij veel mensen is de dynamische balans zoek, waardoor allerhande kleine, soms onverklaarbare, fysieke of mentale klachten het leven ongemak bezorgen. Als er dan geen bevredigende oplossing voor wordt gevonden, de klachten soms uitgroeien naar ergere, soms zelfs chronische klachten, die nog erger worden zolang de werkelijke oorzaak niet wordt gevonden en adequaat wordt verholpen.

YinYangela kan, met behulp van beproefde Oosterse en Westerse technieken, helpen de wortel aan te pakken, het evenwicht te herstellen en de dynamische balans te behouden. Praktiserend op bijna elke gewenste locatie.

Autobedrijf Nieuwendijk Zaandam | Renault – Dacia

Dé Renault dealer in Zaanstad en omstreken

Wij zijn Autobedrijf Nieuwendijk, familiebedrijf, opgericht in 1980. Een begrip in de regio als het gaat om autorijden met acht vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam West (Lijnden) & Zuid-Oost, Hillegom, Hoofddorp, Uithoorn en onlangs hebben wij daar Zaandam aan toe mogen voegen.

Aan de rand van Zaanstad vind je onze Renault vestiging. Vanuit onze vestiging bedienen wij een groot gebied waaronder; Zaanstad/Zaandam, Oostzaan, Wormer, Jisp, Westzaan, Zaandijk, Wormerveer, Assendelft, Krommenie, Purmerend, Waterland, Volendam, Amsterdam Noord, Middenbeemster, Edam, Wijdewormer, Monnickendam, Broek in Waterland.

Wij zijn dealer van het topmerk Renault. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, aanschaf van een betrouwbare occasion, het uitvoeren van onderhoud of schadeherstel, bij Nieuwendijk bent u aan het juiste adres.

Dagelijks doen we op elke vestiging ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat dat goed lukt blijkt uit de hoge klanttevredenheidscores, en daar zijn we trots op!

A. De Jong Installatietechniek

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! De installatiebedrijven van A. de Jong Groep ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen we u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

AutoFirst Bakker en Opmeer

AutoFirst Bakker en Opmeer is een allround universeel garagebedrijf in de regio Zaanstreek. Vanuit de ligging op de Sluispolderweg 4b in Zaandam is dit een ideale locatie voor klanten uit Zaandam, Oostzaan en Amsterdam-Noord om hun auto te kunnen brengen voor reparatie, onderhoud of APK.
Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de jongste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.

AGS Auto Glas Service

GS Auto Glas Service is de autoglasspecialist in uw regio met specifieke vakkennis op het gebied van het herstellen en vervangen van ruitschade.

– Ruitreparatie & ruit vervangen – Bestelwagens – Vrachtwagens – Camperruiten & Caravanvensters – Blinderen – Glaslook – Specials/Vlakglas

Dekker Autogroep Zaandam

FordStore Zaandam
De FordStore in Zaandam is de trots binnen Dekkerautogroep en geeft een exclusieve Ford merkbeleving. In onze FordStore kunt u, naast de normale Ford Service, terecht voor verschillende extra’s. Wandel langs de meest exclusieve Ford modellen, neem plaats in de Ford Vignale Lounge, ontdek meer over Ford met de interactieve presentaties en maak kennis met onze uitgebreide services.
 
Naast onze nieuwe Ford-producten bieden wij een ruime keuze uit onze streng geselecteerde occasions die worden aangeboden met onze unieke Dekkerautogarantie.
 
Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze FordStore.
 
Uw mobiliteit is onze uitdaging!
Wij zijn Ford-specialisten en kennen uw auto als geen ander. Onze goed opgeleide servicemedewerkers weten precies welk onderhoud uw Ford nodig heeft en werken volgens vastgestelde schema’s, zodat technische mankementen worden voorkomen en u nooit teveel betaalt. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte, of een onderhoudsadvies.

DC Albert Heijn Zaandam

Iedere dag nieuwe voorraad

Wij willen dat onze 900 Albert Heijn winkels iedere dag weer goed gevuld zijn. Onze medewerkers in de distributie zorgen er samen voor dat onze winkels iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen werken zij met de nieuwste systemen en technieken.

Het geheim achter het succes van Albert Heijn

In onze distributiecentra is het 24 uur per dag een komen en gaan van tienduizenden producten. Uit de meterslange stellingen verzamelen onze medewerkers zorgvuldig hun producten die vervolgens worden afgeleverd in onze winkels. Of het nu om verse of houdbare producten gaat, we willen onze producten op tijd en onbeschadigd in onze winkels worden afgeleverd. Distributie is een van de geheimen achter het succes van Albert Heijn.

Aranea Grafimedia B.V.

Voor het drukken en printen van diverse promotiematerialen en huisstijlen. Bijvoorbeeld banners, posters, tafelkleden, brochures, flyers, folders, kaarten en visitekaartjes.

Alpi Netherlands B.V.

WELKOM BIJ EXPEDITEUR ALPI Netherlands B.V.!

ALPI Netherlands BV is een internationaal expediteursbedrijf dat zich bezighoudt met elk aspect van de logistieke industrie: opslag en handling, wegtransport, zeevracht, luchtvracht, douaneformaliteiten en nog veel meer.
Op dit moment is ALPI een referentie voor veel bedrijven wereldwijd. Met meer dan 1.000 medewerkers, meer dan 270 bestemmingen en een visie om de klantketen van onze klanten te verlichten, is ALPI de juiste keuze voor uw vracht.